نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

فقطـــ بســـکتـــــ
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ 24
شغل اول لیونل مسی فاش شد !
عکسی که از کودکی لیونل مسی منتشر شده و وی را در لباس آتش‌نشانی و یک سبیل قلابی نشان می‌دهد، ۴۸۲ هزار لایک خورده و هفت هزار نفر برای وی پیغام گذاشته‎اند.
بر پایه گزارش فاکس نیوز، در این عکس، به غیر از مسی، دختربچه‎ای هم به چشم می خورد که لباس پزشکی بر تن دارد که به نظر می‎رسد خواهر مسی باشد.

در پانویس عکس این توضیح به چشم می‎خورد:”اولین شغل مسی”.
در یکی از کامنت ها ، مسی با این سبیل به هیتلر تشبیه شده و بسیاری دیگر خواهان این شده‎اند که بدانند آن دختر کیست.
مجله آنلاین “موندو دیپورتیوو” نوشته این عکس از آلبوم یک موسسه خیریه به دست آمده که مسی پشتیبان مالی آن است.
منبع: مهر
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، Son of anarchy
نخستین واکنش کی روش به ارسال ایمیل کفاشیان

ساعت 14 روز گذشته علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال قرارداد تنظیم شده را برای کارلوس کی روش ارسال کرد.

مربی پرتغالی در این باره گفت: «روز گذشته در لیسبون نبودم و در خارج از شهر به سر می بردم. وقت نکردم حتی ایمیلم را چک کنم. امروز به طور قطع قرارداد را می خوانم و به زودی به فدراسیون فوتبال پاسخ می دهم.»
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
ممنونمHeart

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بارسا!بارسا!بارسا!

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=166516
[/size]

پاسخ
رکورد جهاني پژمان نوري

پژمان نوري در بازي با نفت تهران 5 بار پست بازي خود را به دستور کادرفني تغيير داد.

به گزارش "ورزش سه" بازيکن شمالي استقلال تهران در بازي مقابل نفت تهران که منجر به شکست دو بر صفر آبي‌پوشان شد 5 بار پست بازي‌اش را تغيير داد.
نوري بازي را در پست دفاع چپ آغاز کرد و دقايقي بعد که استقلال با يک گل عقب افتاد، يک خط جلوتر و در هافبک چپ به ميدان رفت. 

مصدوميت خسرو حيدري و حضور رمضاني باعث شد تا طي يک جابجايي نوري دوباره به دفاع چپ بازگردد. بين دو نيمه هم با تغييراتي که به وجود آمد هاشم بيگ زاده به دفاع چپ بازگشت تا نوري اين بار به سمت مقابل و دفاع راست برود. اما اين پايان سرگيجه نوري نبود و اين بازيکن بعد از حضور خرسند‌نيا به دفاع چپ بازگشت.
با 5 تغيير در يک بازي مي‌توان پژمان نوري را صاحب رکوردي جهاني در اين زمينه دانست.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط ِ**@ًrُِّ@^ُ$** ، Son of anarchy
ممنونم

بارسا!بارسا!بارسا!

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=166516
[/size]

پاسخ
کروش عازم مالزی شد

سرمربی تیم ملی ایران برای شرکت در کارگاه آموزشی فوتبال عازم مالزی شد.
 کارلوس کروش سرمربی تیم فوتبال ایران ساعت 21 دیشب برای شرکت در کارگاه آموزشی فیفا که در مالزی برگزار می‌شود عازم این کشور شد.
این کارگاه از روز پنج‌شنبه آغاز خواهد شد.

جدول لیگ یک

Goodbye Flashkhor...
پاسخ
بچه ها تیراکتور فردا بازی مهمی داره اگه برنده شه اول میشه دعا کنید
.
.
.
یاشاسین تراکتور res2
پاسخ
اسطوره فوتبال آرژانتین اعتقاد دارد که از مسی گل های زیباتری بثمر رسانده است .
 دیگو مارادونا اعتقاد دارد که لیونل مسی در حال حاضر بهترین بازیکن دنیا است .

مارادونا به سی ان ان گفته است :" من فکر می کنم که گل ها باید با سبک مشخصی بثمر برسند . فکر می کنم مسی در حال پیدا کردن سبک گلزنی مخصوص به خودش است ولی در این بین موفق شده گل های زیادی بزند . به احتمال زیاد سبک خودش را به زودی پیدا می کند.

فکر می کنم که من از همان ابتدا سبک خودم را داشتم برای همین فکر می کنم که احتمالا در این زمینه از مسی بهتر بودم ولی مسی ۳۰۰ گل زده است در حالی که من کمتر از ۲۰۰ گل در دوران فوتبالم بثمر رساندم . نکته این است که گل های من زیباتر بودند . " 

اخبار ورزشی  -  نود 
پاسخ
هاشم بیک زاده با اینکه از دقیقه یک کنار زمین گرم می کرد، برای آبی ها به میدان نرفت.
به گزارش خبرآنلاین مدافع ملی پوش استقلال به دلیل مسمومیت شدیدی که شب بازی با تراکتورسازی داشت، تنها 60 دقیقه برای آبی ها بازی کرد.

اوضاع جسمانی او پس از این بازی هم بهتر نشد و در طول هفته گذشته نتوانست به خوبی تمرین کند.

او قبل از دربی به قلعه نویی گفت شرایط بازی را ندارد با این حال پس از شروع بازی، سرمربی آبی ها از او خواست تا گرم کند و در صورت آمادگی به زمین برود اما بیک زاده پس از 20 دقیقه گرم کردن، به قلعه نویی گفت از نظر بدنی شرایط مناسبی ندارد. به همین دلیل او در دربی به میدان نرفت.

پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان