امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کفشگري: نمي‌دانم چرا اينقدر بدشانسي مي‌آورم

Big Grin 
مهرداد کفشگري در دقيقه 70 بازي با صبا در هفته ششم ليگ برتر مصدوم شد و مجبور شد از بازي خارج شود. با توجه به مصدوميت علي عسگري، دغاغله، رضا نوروزي و هادي نوروزي مصدوميت کفشگري مي تواند پرسپوليس را با دردسري بزرگ روبه رو کند.
با این حال کفشگری در گفت وگو با "ورزش سه" امیدوار است که مصدومیتش جدی نباشد: من در بازی با صبا همسترینگ پایم کشیده شد و امروز ام آر آی می گیرم که میزان مصدومیتم مشخص شود. امیدوارم مصدومیتم جدی نباشد. من بدشانس هستم و نمی دانم چرا این فصل اینقدر مصدوم می شوم. امیدوارم بدشانسی دست از سرم بردارد تا بتوانم به تیمم کمک کنم.
او پیش از بازی با پدیده هم مصدوم بود ولی پزشکان تیم این بازیکن را به بازی رساندند. با این حال کفشگری ادعا می کند مصدومیتش در بازی با صبا ربطی به مصدومیت قبلی اش نداشته است: آن مصدومیت جزیی بود و گذشت اما حالا مصدومیت من کشیدگی همسترینگ است. این مصدومیت ربطی به مصدومیت قبلی ام ندارد وامیدوارم همه چیز ختم به خیر شود.
در صورت مصدومیت کفشگری، رضا حقیقی که در چند هفته اخیر نیمکت نشین شده می تواند جای او را بگیرد، با این حال هافبک پرسپولیس این مسئله را قبول ندارد: من قبول ندارم که رضا حقیقی جای من را می گیرد. رضا بازیکن بزرگی است و خودش یکی از فوتبالیست های بزرگ است، او در جام جهانی بازی کرده و مطمئن یکی از مهره های تاثیرگذار پرسپولیس است.
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Clocket کومان: بله؛ حالا می دانم که ممکن است اخراج شوم
  به دستت می‌آورم حتی اگر پشت هزار کوه!(عکس)
  مرتجی: بعید می‌دانم هندبالیستی با این شیوه‌نامه لژیونر شود
  وزیری: بعید می‌دانم المپیک لغو شود
  رونالدو: می دانم مسی چرا پنالتی را پاسی داد ولی نمی توانم بگویم
  بنزما: نمی دانم چرا اول بازی خوب نبودیم
  نمی‌دانم چرا "استقلال" نتيجه می‌گيرد
  بیک زاده: هنوز نمی دانم به کدام تیم بروم
  ونگر: می‌دانم یک روز باید بازنشسته شوم اما هنوز وقتش نیست
  رحمانی:دوست دارم به استقلال بروم اما نمی‌دانم سرمربی‌اش کیست!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان