امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 199

(30-08-2014، 17:58)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن نیکی نمیخوام گریه کنم |:

اصا میگم فرار کنم دزدکی برم بیرون._.

این مامانم که نمیزاره|:

._.* !

بیا بخلم ! +---(^*..^)---+
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
آگهی
(30-08-2014، 17:59)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجیت مگی نمیزاره آهنگ گوش کنی ؟! (:

سپاس بده>_<
خو نه...زد بازی رو که میدونی|:
اهنگاش یکم چیز داره...منم که عشق زدبازی...یه سری اهنگاشونو گرفتم اصن تو فضام^_______^
تا نیمده بریزم رو گوشی بگوشم شب((:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ
خخ ایمان عکس دومیه رو^.^

چه قری دادی :> ..!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد 199 4
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ~ُُBön َBáŠŦ~
مخ کردن دخترا آسونتر از آب خوردن شده خخخخخخ
(30-08-2014، 18:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:57)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم نیکی cry girl

چشمم به کادو های نوید افتاد این طوری شدم cry girl

ها !؟! |:

کادو داده !؟!

آورین آورین |:
بعده سه سال انتظار داشتی هیچی بهم نده گلم‌._.؟!

منم بهش دادم(:

حرومش شه کثافت-_-

چی داد !؟! *^_^*

چی دادی !؟! *^_^*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(30-08-2014، 17:56)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:54)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موتور خسته ی من هم زیر امضام لینکش هست دوس داری برو تو پروفم ببین ایمانگفتگوی آزاد 199 4
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/g7eerof3gunxokxu6dbt.jpg

دیدم .

(30-08-2014، 17:54)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان جوابتو تو گ.ا قبلی دادم._.

نیکی):

خیلی یه جوریم عوجی._.
دیدم .

خب اشتی نکن .

سلطان من اینه . از صبح تا غزوب پشتشم .

http://upload7.ir/imgs/2014-08/07800602900069409799.jpg

با لدر بیفت دنبال دخترا اتو کنشونAngel
گفتگوی آزاد 199 4
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(30-08-2014، 18:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:58)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول کن نیکی نمیخوام گریه کنم |:

اصا میگم فرار کنم دزدکی برم بیرون._.

این مامانم که نمیزاره|:

._.* !

بیا بخلم ! +---(^*..^)---+
+---(..)---+
[ !! .. αηd ]
گفتگوی آزاد 199 4
 سپاس شده توسط [ niki ]
(30-08-2014، 17:59)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=68

احسان اینـآ هم عکسای قدیمه . هستم با سلطانام توش .

هویج |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
BLACK star اسمت چیه؟
(30-08-2014، 18:00)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 17:59)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجیت مگی نمیزاره آهنگ گوش کنی ؟! (:

سپاس بده>_<
خو نه...زد بازی رو که میدونی|:
اهنگاش یکم چیز داره...منم که عشق زدبازی...یه سری اهنگاشونو گرفتم اصن تو فضام^_______^
تا نیمده بریزم رو گوشی بگوشم شب((:

دادم :|

آها آها ._.

زد بازی رو عشقه ^_^
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان