امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

منم دیگه برم .ــ.

خودافیوز .ــ. !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 175
 سپاس شده توسط Navisa.
آگهی
(30-08-2014، 16:05)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:59)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:56)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:45)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه به سابقه ام نگاه کنی میفهمی چند تا طلاق داشتم
من شوور میخوام آدم باشه نه این که هم دنباله چیز چت باشهDodgy
آدم آدم میخواد هانیه خانوم
Big GrinBig Grin
و مث من و تو بچه مثبت باشه 25r3025r3025r3025r3025r30

نه اونقدر بچه حذب الله ی نه اینقدر س**ی . در حده حامد خوبه

نی که خودت خانوم جلسه ای یی : )

چه ربطی داره؟Dodgy

راس میگی ربط نداشت
من جملت رو بد متوجه شدم :/

ولی کلا خیلی خزی : )
(30-08-2014، 16:04)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سحر^__^
سلام پرند :er3:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
(30-08-2014، 15:56)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:45)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:43)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:41)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والاSleepy
میخوای بمونم اینجا بترشم؟Dodgy
این همه شوور ریخته تو نمیتونی گیر بیاریDodgy
مثلا من و مریم داستانمون از یه شوخی شروع شد

اگه به سابقه ام نگاه کنی میفهمی چند تا طلاق داشتم
من شوور میخوام آدم باشه نه این که هم دنباله چیز چت باشهDodgy
آدم آدم میخواد هانیه خانوم
Big GrinBig Grin
و مث من و تو بچه مثبت باشه 25r3025r3025r3025r3025r30

نه اونقدر بچه حذب الله ی نه اینقدر س**ی . در حده حامد خوبه
خوب بعد تو که دهن اون بدبختو سرویس میکنی
 سپاس شده توسط hanie directioner
(30-08-2014، 16:06)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...*:
سلام مونا (..*)
 سپاس شده توسط MONA-GH
(30-08-2014، 16:04)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آبروی هرچی پسر رو بردی
تُ چی میگی این وسط -ــ- ..?

اصا با کی داری حرف میزنی -ــ- .. ?

اه |:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Navisa. ، MONA-GH ، Y.a.S.a.M.i.N
(30-08-2014، 16:04)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 16:02)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:58)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:57)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 15:55)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||
._.*
همون یآسمین (._.*)

وویی :> !

خجالت بکش یاسمین تو چجور آدمی هستی ب بابات چشم داری !؟! >.<
>___< داری عصبآنیم میکنی :||||

یاسی پ علی چه شد ؟
:/
علی مرآ دوست نمیدآرد (._.*)

منم همین حسو نسبت به حامد دارم (..*)

سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(30-08-2014، 16:06)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...*:

: )
مس همیشم :*
تنکس ...!
 سپاس شده توسط Navisa. ، Y.a.S.a.M.i.N
://////
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 175۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 175

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان