امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(30-08-2014، 12:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:17)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Shine bright like a diamond ._.* !
diamond IN THE SKY .ـــ.*!

We’re like diamonds in the sky ._.* !
اون قسمتو یادم رفته بود .ــ. *!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 140
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، [ niki ]
آگهی
سیگار هایم ؛ بوی خون گرفته این روزها . . .
رگ هایم ؛ بوی دود . . .((̅(_̅_̅̅̅_̅̅_̅_̅_̅() سلآم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa.
He said, if you dare come a little closer ._.* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، _PαяαиÐ_
(30-08-2014، 12:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:17)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:15)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی داوطلب بشه انقدر بزنمش که این شکلی بشه .-.

هرکی داوطلب بشه بهش پولم میدم
من من من Big Grin
دستم سنگینه یعنی یه جور میزنمت
که نفهمی از کجا خوردی |:
نصفه پولو قبله زدن نصفه پولو بعده زدن 

من اینجوری معامله میکنمSleepy

قبول میکنی یا علی Big Grin
 سپاس شده توسط Navisa.
(30-08-2014، 12:21)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:20)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:17)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون قسمتو یادم رفته بود .ــ. *!

ریحانا عشق من اصد ._.* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ~Mahnaz~

پرند الان برات هایده میخونم ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 140
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ~Mahnaz~
(30-08-2014، 12:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرند الان برات هایده میخونم ۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 140
^ــ^*!

هیچی از شعرای هایده بلد نیستم -ــ-..!
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، [ niki ] ، Navisa.
اوففف|:
اواتارم خز شد؟
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~ ، Navisa.
اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدآ کنه دوباره باز غمت بیاد که منو مبتلا کنه به دلم میگم کاریش نبآشه بذآره درد تو دوآ شه |: زبآن فآرسی رآ پآس بدآرید -_-*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Navisa.
منم دوسش دارم نیکی .ــ.

من برم ناهار :>

فظ .ــ.
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، [ niki ] ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان