امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

منم کسی رو نمیشناسم خوب
بدرود
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Navisa. ، *Nafas*
آگهی
(30-08-2014، 11:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیشکیو نمیشناسمcryingcrying

هیشکیم تورو نمیشنـآسه :|
 سپاس شده توسط Navisa. ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، bOoOoOy ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:40)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:38)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی مثلن؟|:
بوسم کن اشتی کنم...همه چیم بم بگو تا اشتی کنم((:

p329

قر نیسن ولی همشون ریختن لاین..|: من باهاشون قهرم...!Confused از لاین و اینجور چیزا متنفــــرم...!!>_<

:* ... 

send me a message
شماره جدیدتو بده۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 128
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ღSηow Princessღ ، Adl!g+ ، *Nafas*
(30-08-2014، 11:40)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:35)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:31)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:29)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:25)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش؟ من دلستر انگور میخوااااااااااااااااااااام
این منو از کجا میشناسه؟؟0_o
به من چه دلستر انگئر می خوای
این نه سینا

اسم دارما

پولام تموم شد دیروز. برو برام بخر
پوووف 
پیری اواتار دخترونه گذاشتی؟
به من چه؟؟؟
من خودم پول ندارم-__-
تو منو می شناسی؟؟
این که پسره!
شوخی کردم پول دارم
جیبم پول پره ولی حال ندارم برم مغازه
اوهوم میشناسمت
نخیرم دختره.-.
حال تو به من ربط نداره-_-
ادن وقت از کجا می شناسی؟
(30-08-2014، 11:38)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2401190 dateline=1409387845]من با مهی نبودم با تو بودم گفتم بدی -ــ-..!

همین الان از لیستم درت میارم |:

به خودت میگی داداش .ــ. ?!
[/quote]

باشه بدم !

چیو در میاری ؟!

چیکـآر کنم !؟ موتور سوارت کنم دور دورت بدم ؟
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(30-08-2014، 11:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:40)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چ قشنگ بود نوشمک cry girl ~~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._.*

Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:42)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

کامپیوترم خرابه ی ماهه نتونستم تاپیک بزنم>_<

پری این آیسان چقد بنه ؟ ..
سلآم..فیسبوک هستش..:v

بذا الان بهت میگم..!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:43)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم کسی رو نمیشناسم خوب
بدرود
منم نمی شناسی؟؟-_-
نیایش؟
 سپاس شده توسط Adl!g+
(30-08-2014، 11:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:42)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیشکیو نمیشناسمcryingcrying

هیشکیم تورو نمیشنـآسه :|
من میشناسمشkaffe2
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان