امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 121
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Adl!g+
آگهی
(30-08-2014، 11:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باند کامپیوتر پاره شد |: V:

خوبه جا دیگه نبود((:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~Mahnaz~ ، Adl!g+
من عـآشق این حوصلــه شیوآم ^-^*
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:26)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:25)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گوش میدی ممد .ــ. ?!

الان دختر همسایه V:
به به .ــ.

خاک تو سرت |: ..!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Adl!g+
(30-08-2014، 11:22)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:21)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم -_-
چـرآ خوب نیسدی .. ؟ >__^

بـآبت دعوآ .. ؟ ولش کن .. ^ـ^
._.

من به خاطر دعوا نارت شم ؟

خوبم . . .  چشمام سوز میگیره . دیشب بودیم دریا تو ماشین بزرگمون جا نبود . من با تویوتا اومدم . تا برسم خونه صبح شد . -_-

تویوتامون عشق است .

(30-08-2014، 11:17)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی با من حرف بزنهcof

مهناز با این بحرف . Angel
خفه شو عوضی |: ..!

باهات قهرم -ــ-..!

پــــــوخ U_U Dodgy

(30-08-2014، 11:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:21)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم -_-
چـرآ خوب نیسدی .. ؟ >__^

._.

خوبم . . .  چشمام سوز میگیره . دیشب بودیم دریا تو ماشین بزرگمون جا نبود . من با تویوتا اومدم . تا برسم خونه صبح شد . -_-

تویوتامون عشق است .

(30-08-2014، 11:17)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی با من حرف بزنهcof

تو مگه گوآهینـآعمه دآری .. ؟ O__o

آره - گواهینامه بابام دستم بود . Big Grin

فقط اگه ماشین میرفت پارکینگ من بدبخت بودم . Angel
سلآمُ علیکم مجدداً..|:

نفس اون تسبیحِ منــو بده..!+_+
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، *Nafas* ، Adl!g+
جدی گفتم ایمان . .
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط Adl!g+
ابوالمعالی کیکاووس بن اسکندر بن قابوس بن وشمگیر…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگه الان زنده بود ایمیلش این شکلی بود:
abolmaalikeykavoosebneeskandarebneghaboosebnevoshmgir@yahoo.com
پشت تلفن اسپل کردنش واقعا سخت میشد،
خوب شد که مُرد!
(30-08-2014، 11:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:22)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم -_-
چـرآ خوب نیسدی .. ؟ >__^

._.

تویوتامون عشق است .

یکی با من حرف بزنهcof

خفه شو عوضی |: ..!

باهات قهرم -ــ-..!

پــــــوخ U_U Dodgy

(30-08-2014، 11:23)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبم -_-
چـرآ خوب نیسدی .. ؟ >__^

._.

تویوتامون عشق است .

یکی با من حرف بزنهcof

تو مگه گوآهینـآعمه دآری .. ؟ O__o

آره - گواهینامه بابام دستم بود . Big Grin

فقط اگه ماشین میرفت پارکینگ من بدبخت بودم . Angel

مگــه تو هیوده سـآلت نیس .. ؟ 0_0
دو روز یگه بگیرنت من چیکـآ کنم >_<

آخــی .. ^_^ چه بـآ استعدآد ^_^
 سپاس شده توسط Adl!g+
(30-08-2014، 11:25)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش؟ من دلستر انگور میخوااااااااااااااااااااام
این منو از کجا میشناسه؟؟0_o
به من چه دلستر انگئر می خوای
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان