امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(30-08-2014، 11:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:02)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 10:59)2 سیـب آلـبالو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد وقتی من میام اینجا، شلوغ میشه ولی همه بی جنبه میشنذ به ما میرسن

همینشم جای شکر داره

والا

بای
آخی دلم سوخت .ــ.

باشه معذورت میخوام .ــ.

|:

ن معذرت نخواه >.<
دوست ناباب .ــ. !

من !؟! cry girl

دوروغ گف .. دوربین مخفی بود ^-^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، [ niki ]
آگهی
(30-08-2014، 11:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:04)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:01)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:00)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دوصتان هالا ک داریم ب ماه مذخرف مهر نذدیک میشیم چ هثی دارین !؟! *^_^*

احسـآس می کنم دلم و گلوم یه جوریه ^_^
:|

:>

خر اصد >.<

مدرسه را میگویم *^_^*

فکر کردم مرآ می گویی :|
._.

خوب اصد ^.^ تو رآ می گویم .__.

دوستداشتنی اصد ._.*

خودم را میگویم p:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-08-2014، 11:04)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:03)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـــــــــــی چطــوری عزیزمــــــــــــــــ ^ـــــــــــــ^

عـــآولیم ^0^
تو چی .. ؟ *_*

امضــآهـآشو .. ^.^

منمــ خوبمــ (((:

دلمــ تنگــ شــده بــود .ـــ.

^ــــ^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(30-08-2014، 11:01)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشق شدی?! ^ـ^

خیلی ببخشید ولی بدبخت شدی|: ..!
آره...
یکیم نه دو تا هم نه 5تا^_^
نخیرم:bighug:

(30-08-2014، 11:03)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنفس <:
با ارزش((:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، CTG
(30-08-2014، 11:02)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 11:01)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 10:54)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 10:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 10:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم همرو خودم مینویسم منم یه پسرم چه انتظاری دای دوروزه بهت مقاله بدم ؟ |:

مقاله نمیخوام پسر فصل 4زیست 2 اخر فصل شکلشم میدیدی ج میدادی2chw

دوم دبیرستان ؟ |:||||||||||||||||||:

دوم ابتداییbathtime

واقعا دوم دبیرستان ؟ |||||||:
عکس بزارم؟bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
(30-08-2014، 11:05)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز من جواب سلامتو دادم وخت نمیدونم چرا ارسال نشده :297:
سلام (:

چــرآ شد :|
منم جوآبتو دآدم (:

گفدم:

سینـآ >_^

:|

چطوری .. ؟ (:
 سپاس شده توسط CTG
سلام سلام._.
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ~Mahnaz~ ، ღSηow Princessღ
نزدیـکـــ بود بخـوابونم زیر گوشه مردکــِ راننده . -__-

باز جلومو گرفتن.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(30-08-2014، 11:05)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرود :>

نرو دوصدم ... cry girlcry girlcry girlcry girl !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، ~Mahnaz~
پری چی شده؟
به من بگوcry girl
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان