امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

حسن سپاسات کپک نزنه!!!!!
 سپاس شده توسط an idiot ، ☣kHuN aShAm GiRlS☠
آگهی
مرضي •—•

؟
(29-08-2014، 20:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:30)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:27)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم از بچگي بسكتبال بازي ميكردم مثل باله |:

الان من تو زمين بايد فقط گل بزنم سر دوستام داد بزنم حرص بخورم|:

اخه خيلي گيجن ميرن به حريف توپ ميدم من خودمو تيكه تيكه ميكنم آخرشم ميگن بازيت خوب نيست

من با تيم دانشگاه بازي كردم ما برديم <:

نميدونم چرا نميتونم با اينا خوب بازي كنم |:

منم از بچگی وآلیبیآل بآزی میکردم (:

بسكتبال خيلي سخته اونم با چنتا گاگول ||||:

اصا اينقد وضع خرابه من همش بايد ضد حمله برم -_-

منم همش در حآل حرص خودنم |: مخصوصا بآ اینآیی که هی خودشونو میگیرن >_<

من با كسي مشكلي ندارم |:

من مشكلم اينه
اخه تويي كه اومدي بسكتبال قدت بلند بشه |:

مريضي ؟؟
همين كارارو ميكنن من تاحالا تو تيم نيستم |:
تازه وسط زمين موهاشونم درست ميكنن
ايش
من كفشم در بياد واي نميسم تا گل بزنم -_-

درکت میکنم 4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 51
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(29-08-2014، 20:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:36)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:32)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:29)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:25)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نینجا تو مگه سربازی؟؟؟؟

بله
متاسفانه

(29-08-2014، 20:28)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم 25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30

اون که خیلی وقته......

ریش و قیچی که دستته
راحتی شوما؟cof

فريما فريما فريما فريما فريما فريما فريما 
يه بار ديگه نگاcof اين كني ميكشمت 
مال خودمه

با زن من درست صحبت کن..........!!!!!!!!!

قبل اينكه زن شوما باشه خواهر من بود 
اخترام بزار به خواهر زنت cof
 سپاس شده توسط an idiot ، hidden ninja
ﯾﮑﯽ ﻫﺴﺖ،ﺗﻮﻗﻠﺒـــــــــــــــــــﻢ
.
.
.
.
.
.
ﯾﮑﯽ ﺍﻡ ﻫﺴﺖ ﺗﻮﻓﮑﺮﻡ، ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻡ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﻣﺤﻠﻤﻮﻧﻪ،ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮﻡ ﺗﻮﻓﺎﻣﯿﻠﻦ ...
تازه دختر همسایه رو حساب نکردم!
ﺍﺻﻦ ﻳﻪ ﻭﺿﻌﻲ ﺷﺪﻩ ... Undecided
The music feels better

سپاس شده توسط an idiot ، Interstellar ، hidden ninja ، βΑllεяiηΑ♡
(29-08-2014، 20:35)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:34)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:31)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:30)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:25)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین یدونه که شمایی ما رو اسفالت کردی
دائم تو نتی.......

خوبه خوبه
شبا میام فقط
صبحام اگه حسش باشه
بقیه وقتام بازم اگه بیکار باشم

کاش میدونیستی این ماکارونی چه مزه ای داره....
حال ادم بد میشه....

نخورین خب... ._.
نمیشه خودتون غذا درس کنین؟

نه بابا

جیگرکی ای چیزیم نیس؟؟؟!!!!!
یا خدا!!!
کجائه اونجا!!!
دیشبم که تنها ولتون کرده بودن!!!
(29-08-2014، 20:35)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلآمـ دوســتآن !

سلام جیگلمHeart
 سپاس شده توسط Interstellar ، hidden ninja
نقل قول: خب تیغ و ازاون سفیدا که مردا میمالن وقتی میخوان ریشاشونو بزنن!!
نمدونم اسمش چیه
ازهمونا

واجبی رو میگی؟25r30
 سپاس شده توسط an idiot ، hidden ninja
(29-08-2014، 20:38)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:37)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:36)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:32)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:29)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله
متاسفانه

اون که خیلی وقته......

ریش و قیچی که دستته
راحتی شوما؟cof

فريما فريما فريما فريما فريما فريما فريما 
يه بار ديگه نگاcof اين كني ميكشمت 
مال خودمه

با زن من درست صحبت کن..........!!!!!!!!!

قبل اينكه زن شوما باشه خواهر من بود 
اخترام بزار به خواهر زنت cof

حیف خواهر زنمی
و گرنه تو رم میگرفتم........

(29-08-2014، 20:39)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خب تیغ و ازاون سفیدا که مردا میمالن وقتی میخوان ریشاشونو بزنن!!
نمدونم اسمش چیه
ازهمونا

واجبی رو میگی؟25r30

اون که برا یه جا دیگس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 سپاس شده توسط an idiot ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(29-08-2014، 20:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:31)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:30)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 20:28)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از بچگی وآلیبیآل بآزی میکردم (:

بسكتبال خيلي سخته اونم با چنتا گاگول ||||:

اصا اينقد وضع خرابه من همش بايد ضد حمله برم -_-

منم همش در حآل حرص خودنم |: مخصوصا بآ اینآیی که هی خودشونو میگیرن >_<

من با كسي مشكلي ندارم |:

من مشكلم اينه
اخه تويي كه اومدي بسكتبال قدت بلند بشه |:

مريضي ؟؟
همين كارارو ميكنن من تاحالا تو تيم نيستم |:
تازه وسط زمين موهاشونم درست ميكنن
ايش
من كفشم در بياد واي نميسم تا گل بزنم -_-

درکت میکنم

|:

من الان بايد تو تيم كشوري باشم |:

خيلي اصابم خورده >_<
سنم نخورد .-.

تف\:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
ســلآمـ فریمای گرانقدر !
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان