امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(29-08-2014، 19:55)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:52)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا تو عمرم اینقد استقبال نشده بودم خبریه نا قلا ها؟ o_O
مگه سلام هم كردي؟؟؟؟^__^

اره کذد من شاهدم
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 34
آگهی
(29-08-2014، 19:53)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرگ زیاد دارم چی میخوای؟p317

سیاه سفید..!>_< شیوا اگه داری زود بده..برم بخوابم فردا باید برم مدرسه..!+_+

(29-08-2014، 19:52)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

بايد بگي
٨ ماه ؟<:

چرا عزا جشن بگير ||:

اينقد كيف ميده ^_^*
كلي بهش ميخنديم ||||:

نمیگــم..|: البته همه میدونن فقط خواجه حافظ شیرازی نمیدونــه که اونــم میخوام برم شیراز بهش بگـم..!|:

تو نمیتونی جای من باشی..!-_-
راسی تولدت مبارک...شاید نباشم اون روز..!
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
سلام بر هر که تازه سلام داد
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(29-08-2014، 19:53)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:50)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس فردا تولدمه (#..)

خودمو ميكشم از همه چي راحت ميشم ^_^
خود کشی.. کـآرِ آدمــآی ضعیفه..!!+_+ وگرنه من الان اینجـآ نبـودم..! باید با لعیا میــومدی قطعه 4 بهشت زهـرا سره قبرم..! ^_^

آقای محمــد..|:

با لعيا بيايد باغ رضوان [:

من و تارا يه قبر دو طبقه داريم (..)*
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
سلام .. !
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، an idiot ، Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ
نقل قول:
اعلام وضعیت میکنی شیوا؟؟؟
چقدر شماها دوهزاریتون کجه میگم چیکی چیکی بوم بوم حالتی گوش دادن ب اهنگهp317
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Aiden Pearce
(29-08-2014، 19:56)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:49)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی سلام داد من جوابشو دادم ولی هیچکی جواب سلام منو نداد

خیلی نامردینcry2cry2

خو ما هم سپاس دادیم دیگه Shy

مرسی عزیزم
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ(2)198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 34
(29-08-2014، 19:53)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:51)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:46)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:44)koorosh-joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2014، 19:43)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز برنگشتین تهران؟

نوچ فردا برمیگردیم

الان کدوم شهر هستین؟؟؟

شوشتر

کوروش دستت درد نگیره از بس بهم سپاس میدیا

شوشتر دیگه کجاس؟؟؟؟

تو خوزستان
 سپاس شده توسط ☣kHuN aShAm GiRlS☠
به حافظ اس بدم هروقت بهش گفتي بهم بگه |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღSηow Princessღ
(29-08-2014، 19:56)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر هر که تازه سلام داد
فريما*_*
 سپاس شده توسط an idiot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان