امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ198ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

(28-08-2014، 19:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوا ؟:|

پوفف :|

جو با آدما چیکار میکنه .. /:
مرضیه جان چند وقته داری میری رو نِرو ها میدونی ک من ناراحت نمیشم بشمم برات بد میشه اونی ک توجوه شمایی جوجو من دیروز ب مدیریت نرسیدم عززیز 11ماهه قبل رسیدم پس هیسسسسسسسسسسسسسس

شیوا جان (:

شوخی بود ._.

خدافس D:

جنبه 0 :|

نُچ نُچ ._.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Navisa. ، Mïņ̃†êR ، ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
(28-08-2014، 19:17)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:12)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:10)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:06)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:05)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست بچم درد گرفت نینجا...
حرف زیادی نزن...
اشکال نداره سحر جونم....نمیخواد بنویسی مامانی...

باهات ازدواج میکنم ها
تو چیز میخوری..
من صاحاب دارم آقا...چشا درویش...
مگه 13سالت ني؟؟؟
زود نيس؟؟؟
برای دور کردن این نینجا از خودم،هر کاری میکنم رها جون...
اهرين :|
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(28-08-2014، 19:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضیه جان چند وقته داری میری رو نِرو ها میدونی ک من ناراحت نمیشم بشمم برات بد میشه اونی ک توجوه شمایی جوجو من دیروز ب مدیریت نرسیدم عززیز 11ماهه قبل رسیدم پس هیسسسسسسسسسسسسسس
هیست باحال بودWinkWink
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR ، ~ CrAzY HuMaN ~

شیوا یه نفس عمیق بکش :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mïņ̃†êR ، ~ CrAzY HuMaN ~
(28-08-2014، 19:20)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:17)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:11)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:08)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:06)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهات ازدواج میکنم ها

دوستان کسی باهاش در نیفته همه رو میخواد بگیرهru1

تو که خودت زنمی....

پتپخشلو پی کمانبریهاتذبش
:moi::moi::moi:

شام چی داریم؟

گشنه پلو fishing
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، eɴιɢмαтιc
رضا تو روحت
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، hidden ninja ، ×shima×
خخخ خیلی باحال بود بعد میتونسی 

بنویسی هیس 6تایی فریاد نمیزننBig GrinBig GrinHeart
(28-08-2014، 19:21)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:20)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:17)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:11)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2014، 19:08)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان کسی باهاش در نیفته همه رو میخواد بگیرهru1

تو که خودت زنمی....

پتپخشلو پی کمانبریهاتذبش
:moi::moi::moi:

شام چی داریم؟

گشنه پلو fishing
فريما بدو برو الان ميره عاقد هم مياره fishing
 سپاس شده توسط an idiot ، hidden ninja
(28-08-2014، 19:20)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه صلوآت محمدی بفرسید تموم بشه بره ! 3cy

الــــــــآآآآآآآف کردی مـا را ____ از صبح تا به حـالا .

p345
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(28-08-2014، 19:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا جان (:

شوخی بود ._.

خدافس D:

جنبه 0 :|

نُچ نُچ ._.
ببین بامن شوخی نکن تو این موارد حساسم فکر میکنم منطقی باشه هرکسی خط قرمزایی داره

بدرود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان