24-08-2014، 21:42
(24-08-2014، 21:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیر فک میکنی با رفتن من و امثال من آب از آب تکون میخوره؟
(24-08-2014، 21:30)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باس بمونی>__________<
(24-08-2014، 21:24)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-08-2014، 21:23)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب دیگه مثل اینکه خواه ناخواه وقت رفتنه .___.
به امید دیدار که نه خدانگهدار همه ی دوستا و به ظاهر دشمنا (.. )
احسان داداش کجا؟
دارم میرم
دیگه سنم هم به اینجا نمیخوره
این دو سال و خورده ای که اینجا بودم خیلی چیزا یاد گرفتم
به قول فرید هر اومدنی یه رفتنی هم داره و الان وقتشه ):
(24-08-2014، 21:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاقل و بالغ وارد میشود
میخواین دو تایی عقدمون کنید
دو روز دیگه همه یادشون میره ما کی بودیم
از آشنایی با خیلیا خوشحال شدم از آشنایی با خیلیای دیگه هم باز خوشحال شدم چون با وجودشون قدر خیلیا رو دونستم
امیر تازه باهات آشنا شدم ولی از معرفتت خوشم اومد همیشه تو زندگیت سعی کن همینطوری بمونی (.. )