21-08-2014، 9:29
مرداد :
عاشق پیشه است و بی عشق زندگی نمی کند.
|
بیا با روحیه عاطفی متولدین هر ماه اشنا شو |
||||||||||||||||||||||||||||||||
21-08-2014، 9:29
مرداد :
21-08-2014، 9:48
متولدین شهریور ماه :
شاید به نظر برسد که عاشق نیستم شاید به نظر برسد که نمی توانم عاشق باشم شایى به نظر برسى که حتی نمی خواهم عاشق باشم ولی نه در برابر عشقی مانند عشق من به تو که تا آخرین لحظه عمر آن را در قلبم نگاه خواهم داشت عشق او شعله ای کوچک ولی جاودان است و در پی عشقی حقیقی است. نِگار راس میگه یه حِسـی ب منم میگ تکراریه{:
21-08-2014، 9:52
یک بهمنی اگه بخواد همون عشق اولشو هم میندازه از دلش بیرون!!!!
23-08-2014، 14:55
متولدین فروردین ماه :
به سوی من بیا تا تو را حس کنم و دنیا خواهد دید داستان عشقی سوزان را که شعله اش در قلب من خواهى بود به هنگام عاشقی گویی در دنیای شوالیه ها و پرنسس ها سر می کند. قلبا عاشق است و در عشق پا بر جاست.
28-08-2014، 8:17
متولدین اردیبهشت ماه :
عشق را در چشمان من بنگر چهره ی بر افروخته ام را ببین و عشق را حس کن به صدای نفس های من گوش کن و بشنو ترانه ی عشق را عاشقی بی قرار است و کمرو ولی پر شهامت. موسیقی بر او تاثیر فراوان دارد. اردیبهشت
13-09-2014، 9:46
من متولد اسفندماه هستم ازت ممنون موفق باشی:p318:
24-09-2014، 15:04
فروردینیاروکه همه میشناسن احتیاجی به توضیح نیستولی بازم ممنون.کاملادرست بود.
24-09-2014، 15:17
متولدین اردیبهشت ماه :
عشق را در چشمان من بنگر چهره ی بر افروخته ام را ببین و عشق را حس کن به صدای نفس های من گوش کن و بشنو ترانه ی عشق را عاشقی بی قرار است و کمرو ولی پر شهامت. موسیقی بر او تاثیر فراوان دارد.
26-09-2014، 22:29
متولدین خرداد ماه :
با من به رویا بیا به رویای عشق بیا تا بر فراز بلندترین کوه گام نهیم بیا تا در ژرف ترین اقیانوس شنا کنیم بیا تا به دورترین ستاره ها پر کشیم بر عشق ما هیچ چیز ناممکن نیست بهترین عاشق دنیاست و گفتارها و دل او پر ز رویاهای عاشقانه است.
27-09-2014، 19:21
اصلا باید خدا بهت نظر کنه تا خردادی باشی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|