17-07-2014، 9:18
مال من درسته
عشقمم همین طور
عشقمم همین طور
|
بیا با روحیه عاطفی متولدین هر ماه اشنا شو |
|||||||||||||||||||||||||||||
17-07-2014، 9:18
مال من درسته
عشقمم همین طور
17-07-2014، 9:23
اخی اره دقیقا درسته...من خودم شهریوریم عشقمم خردادی..درسته درسته ممنون دمت گرم+سپاس
17-07-2014، 9:32
متولدین مهر ماه :
با پر شورترین گفتارهای عاشقانه با ماجراهای عاشقانه ای که خواهیم داشت با فداکاری هایم در راه عشق به تو خواهی دید که چگونه دوستت دارم در امور عشقی ورزیده است و زندگی اش پر ز ماجراهای عاشقانه است . . . زن متولد مهر عشق خود را در عمل نیز به اثبات می رساند.
17-07-2014، 14:55
متولدین فروردین ماه :
به سوی من بیا تا تو را حس کنم و دنیا خواهد دید داستان عشقی سوزان را که شعله اش در قلب من خواهى بود به هنگام عاشقی گویی در دنیای شوالیه ها و پرنسس ها سر می کند. همین
13-08-2014، 10:41
متولدین بهمن ماه :
می خواهم آزاد زندگی کنم بسان پرندگان مهاجر ولی قفسی ساخته از عشق تو جایی است که همواره رو به آن خواهم داشت عشق خود را دیر ابراز می کنى و عاشق آزادی است. اولین عشق او قلبش را به تپش در می آورد و هرگز فراموش نخواهد شد.
13-08-2014، 21:32
متولدین مهر ماه :
با پر شورترین گفتارهای عاشقانه با ماجراهای عاشقانه ای که خواهیم داشت با فداکاری هایم در راه عشق به تو خواهی دید که چگونه دوستت دارم در امور عشقی ورزیده است و زندگی اش پر ز ماجراهای عاشقانه است . . . قربان بره سویلش!!!!!
13-08-2014، 21:46
در التهاب شنیدن ترانه ی گام های تو هستم
که به سوی من می آیی و عاشقم بر انتظار آن لحظه که تو را در کنار خود حس کنم دوستت دارم هیجان عشق برای او زیبا و پر جاذبه است و در عشق صادق است. آبان (: * !
16-08-2014، 19:57
مرسی از استقبال تون
21-08-2014، 8:46
این ماله عشقمه متولدین دی ماه :روزها ماه ها و سال ها می گذرندو شاید هیچ چیز عوض نشودجز منکه بیش از پیش عاشق گشته ام شاید در ظاهر بی احساس باشد ولی قلبی گرم و پر ز عشق دارد.
اینم ماله خودمه متولدین شهریور ماه :شاید به نظر برسد که عاشق نیستمشاید به نظر برسد که نمی توانم عاشق باشمشایى به نظر برسى که حتی نمی خواهم عاشق باشمولی نه در برابر عشقی مانند عشق من به توکه تا آخرین لحظه عمر آن را در قلبم نگاه خواهم داشتعشق او شعله ای کوچک ولی جاودان است و در پی عشقی حقیقی است
21-08-2014، 9:22
خرداد
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|