موضوعها: 161
سپاس ها 602
سپاس شده 3698 بار در 1586 ارسال
حالت من: هیچ کدام
19تیر
سگ: وفاداروخواستنی.هرگزنمی توان دروفاداریتان شک کرد.درکارتان صداقت وخلوص نیت به چشم می خورد.بسیارساده دل وبی شیله پیله.اهل جروبحث کردن نیستید.متواضع،خاکی وواقع بین.به همین دلیل است که دوستانتان دل بسته ی شما می شوند.درانتخاب پوشاک وسواس وسلیقه ی خاصی دارید.اگرلباسهایتان مطابق مدروزنباشد،مسلماً ناراحت می شوید.محبوب، پرطرفدار،خوش برخوردوباگذشت هستید.دوستانی بسیارخوب وقابل احترام دارید،دوستانی که هرکدام شخصیت برجسته ای ارند.
موضوعها: 2,130
سپاس ها 10081
سپاس شده 11234 بار در 3757 ارسال
کبوتـر10 تا 23 شهریو
کبوتر:شماسمبلی ازرویکردهرچه پیش آیدخوش آیدهستید.
اطرافتان هراتفاقی بیفتد،خوشایندیا ناخوشایندبه حالتان فرقی نمی کند.درحقیقت هرجامی رویدشادی رامی پراکنید.راهبری جمع دوستان همواره بعهده شماست وبه وقت نیازدرتسلی بخشیدن به افرادمهارت بالایی دارید.ازریاکاری بیزاریدوازافرادریاکاردوری می کنید،آنهاجایی درزندگیتان ندارند.درکارتان بسیارمنظم واهل حساب وکتاب هستید.بنابراین هیچ وقت باانباشتگی وبه تعویق افتادن کارمواجه نمی شوید.ولی آگاه باشید:خیلی زود دردام عشق گرفتارمی شوید.
موضوعها: 49
سپاس ها 587
سپاس شده 651 بار در 192 ارسال
گربه:بسیاردوست داشتنی وتحسین برانگیز.
گاهی اوقات خجالتی امازیرک وسریع الانتقال.گهگاه سکوت راترجیح می دهید.دوست داریدبه همه ی مسایل پی ببریدوازهرماجاریی سردربیاورید.درشرایط عادی خونسرد وخوددارهستید.اماوقتی پای استدلال به میان می آیدبه آتشفشانی آماده فوران شبیه می شوید.بشدت طرفدارمدهستید.ولی بطورکلی با هر تیپ آدمی نشست وبرخاست می کنید.امادوست نداریدکه باغریبه ها زیاد حرف بزنید.مردم درکنا رشما راحت هستندودرانتخاب دوستانتان دقت می کنید.
I Know... ✋
I'm Smiling
But❌
LoOk at ma eyes
Is that happiness ?!?
موضوعها: 468
سپاس ها 3644
سپاس شده 11903 بار در 4416 ارسال
میمون:بسیارکم حوصله وعصبی!!!
دلتان می خوهدهرکاری باسرعت هرچه تمام ترانجام شود.اساساًفردی بی شیله پیله بوده وعاشق این هستیدکه کانون توجه قراربگیرید.ازاین رهگذر،منحصربه فردوبی مانندهستید.
بعضی هاش درست بود ولی بعضی هاش نه !
آخه چه کسی اسم اینو گذاشته میمون |:
موضوعها: 13
سپاس ها 245
سپاس شده 192 بار در 57 ارسال
اخه میمونم حیوونه ولی اگه شانسه منه که هست
یه رفیق دارم اسمش خداست ...
بحثش از همه جداست ...
تا اون پشتمه بیخیال مخاطب خاص ...