این موضوعاتو تو بخش مخصوص نویسندگان بگید لطفا ! /:
|
امتیاز موضوع:
انتقادات |
|||||||||||||||||||||||||||||
19-08-2014، 0:28
تویِ این تاپیکــه.. عکس از خود و اتاق شخصی خود :|
همه چی میذارن اِلا عکس خودشون و اتاقشون :| موضوع تاپیک اصلا عکس از خود و اتاق شخصی خـود عِ ! :| از وقتی که یکی از کاربرا شروع کرد به عکس گذاشتن از اشیا ، بقیه هم میان اشتیا میذارن :| یکی عکس از عطراش میذاره..یکی عکس از اسباب بازی و عروسکــاش:| واقعا اون تـاپیک دیگه مسخـره شـده :| قبلا میرفتیم 4 تا عکس از بچه ها میدیدیم ! الان باید قُلــک طرفو ببینیم :| با عروسکـاش :|| نمیشه یکی از مــدیرا به تـذکر خـُشک و خالـی تو اون تاپیک بـده؟؟ :|
19-08-2014، 8:26
(19-08-2014، 0:28)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم دقت کنید نقل قول: عکس از خود و اتاق شخصی خود :|شما تو اتاق شخصیتون وسایل شخصی هم دارید دیگه؟شاید فردی اتاق کاملش زیبا نباشه ولی دلش بخواد اون قسمت ازوسایلی که زیبا هستند رو دوستاش ببینند مشکلی نداره اینطوری هم عکسها دیگه برداشته نمیشن توسط کاربران هم همه میتونن ببین ونگرانی برای دخترامون نیست درمورد عکسهای ساختگی بی ربط هاشو پاک میکنیم قبل از اینکه کسی ببینه
19-08-2014، 11:57
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-08-2014، 11:58، توسط Dead Silence.)
خـُب اونا به کنار !
اون نقاشیایی که میکشن میان میذارن چی ؟؟ میان با برنامه ی نقاشی درستش میکنن :| من و شاهین نجفی ! من تو زمین فوتبال ! من در حال فلان کـــــــــــار :| جالب اینجاست اونا بی ربطه ولی کسی حذفش نمیکنه..! حتما اونم اتاق شخصیشونه :|
19-08-2014، 12:02
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-08-2014، 12:03، توسط Brooklyn Baby.)
مثل این میمونه ک خودِ شما از گربه عکس میزارید (:
تازه واردا هنوز خیلی چیزا رو نمیدونن .. اون عکسا هم جنبه ی طنز داره .. ! مدیرا هم ک از صُب تا شب نمیتونن فقط چششون ب اون بخش باشه .. ! بهترین کاری ک میتونین بکنین حداقل ب خاطر خودتون گزارش اون عکسه اگر مرتبط نیس گزارش کنین ! رسیدگی میشه ..
19-08-2014، 12:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-08-2014، 12:49، توسط Dead Silence.)
+ تازه وارد چیه ؟
برید چن صفه قبلشو بخونید میبینید از 2012 هم عضون ولی میان عکس از نقاشی میذارن :| لازم باشه مثال هم میزنم ! این موضوع رو باید مدیرا رسیدگی کنن ! نه نویسنده ها ...
19-08-2014، 12:23
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-08-2014، 12:25، توسط Brooklyn Baby.)
ب دسترسی ربطی نداره .. !
شمام میتونید حرفاتونو آروم بیان کنید ! آره خوب منم زیاد دیدم :| ! ولی توجه ب اون بخش زیادم ضروری نیست .. بله !
19-08-2014، 12:28
(آخرین ویرایش در این ارسال: 19-08-2014، 12:48، توسط Dead Silence.)
به هرحال تو این تاپیک مدیرا رسیدگی میکنن نه نویسنده ها ...
منم جوابِ انتقادم رو از مدیرا میخوام .. ! به هر حال مرسی از پاسختون ..
(19-08-2014، 12:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.لازم باشه نباید مثال بزنید .. درگیری ایجاد میشه.. کی گفته اینجا باید "فقط" مدیرا پاسخگو باشن..؟؟ من اتفاقا همین رو از یک مدیر پرسیدم.. گفتن اگه پاسخ رو میدونید میتونید جواب بدید..
19-08-2014، 13:16
نقل قول: لازم باشه نباید مثال بزنید ..فعلا که شما داری درگیری ایجاد میکنی ! میتونید بهتر هم حرف بزنید نویسنده ی محترمـ .. شما دوتا نویسنده که جوابی به ما ندادید !! مام انتظاری نداریم ! گفتم که جوابمو از مدیرا میخوام لطفا در این باره دیگه نظر ندید !
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان