امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 21:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآ حرف از صدآقت شد میبینم صدآ بعضی صدآهآ قط شد |:
میترسم غش کنی آخه بیاپ.خ
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط dj erfan
آگهی
(18-08-2014، 21:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .. !
سلام
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
(18-08-2014، 21:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دنیآ بس کن تا گزارش ندادم
بیخودی چرآ اکانت میزنی ؟؟

اینو تو 2 مآه پیش دیده بودی این اکآنت وآسه دوستمه و مشترک 6 نفرس |: الکی نی |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 149
 سپاس شده توسط dj erfan ، Jack Daniel'ѕ
میبینید دستش کجاس؟
http://www.akskhor.ir/do.php?imgf=5tvp6w.jpg
من دیگه حرفی ندارم -_-

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(18-08-2014، 21:58)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 21:56)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دمت گرم
خواهش میکنم وظیفم بود735
مگه این که تو پشت ما باشی
مرسی دااشی
(:
 سپاس شده توسط dj erfan
عماد :| ..

چیشُده ؟ .-.* ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، dj erfan
(18-08-2014، 21:58)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینید دستش کجاس؟
من دیگه حرفی ندارم -_-
ارشام؟
بیخیال
(:
 سپاس شده توسط dj erfan ، | NEON DEMON |
(18-08-2014، 21:58)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 21:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآ حرف از صدآقت شد میبینم صدآ بعضی صدآهآ قط شد |:
میترسم غش کنی آخه بیاپ.خ

ببین من نمیخوام بآ پشه هآ بحث کنم یه 60 نفر پشتم در میآد بن میشی پ دیه شاخ نشو |:
 سپاس شده توسط dj erfan
(18-08-2014، 21:58)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینید دستش کجاس؟
من دیگه حرفی ندارم -_-

اینـا کلـن عآ دتشـونـه 
کـآرا و کیتی هم همینجورین
MADE IN AM
 سپاس شده توسط dj erfan ، | NEON DEMON |
(18-08-2014، 21:59)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 21:58)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 21:56)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان دمت گرم
خواهش میکنم وظیفم بود735
مگه این که تو پشت ما باشی
مرسی دااشی
قربون ابجی
سربازتم
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان