امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 20:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجاست که شاعر میگه:الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی!!!

چشم D:

این توئی؟Shy
آگهی
شیوا دو تا دختر بیار
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
(18-08-2014، 20:07)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجاست که شاعر میگه:الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی!!!

گذاشتم عکس...... ازاد شد:|
حسن چی میکشی تو از دست این گودزیلاConfusedConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
علی التماست میکنم اونو عوضش کن
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 134

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(18-08-2014، 20:06)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 20:03)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 20:01)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:59)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:56)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن خفه شو تا نریدم بهت-_-
اعصابتو ندارم منگل خان

خفه شم که بی پدر میشی داداش کوچولو ....

بیا لبتاب من مشکل سخت افزاری پیدا کرده داداش کوچولو
یه دیقه بیا تو پذیرایی برام درستش کنShyBig GrinTongue

حیف دلم برات میسوزه!!
برا یدونه سپاس میای خود شیرینی میکنی!!
خجالت بکش بابا از اون ریشو سیبیلت خجالت بکشDodgy

کی به کی میگه خودشیرین Confused
برو نسخه 2 موضوعم رو بزن چارتا سپاس بگیرShy

موضوعت تو شلوارته!!  :|
خودم بهت گفتم این موضوعو بزن چهار تا سپاس بگیری نری گدای تو گفتگو آزاد :|
انقدر حرف یا مفت نزن
باشه بابا تو زورو
حرف باسه گفتن زیاده ولی اینجا جاش نیست

الان مامان پیشمه صب بهت میگم استادBig GrinTongue
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 134
(18-08-2014، 20:08)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی خدا لعنتت کنه:|

ببندAngelDodgy
(18-08-2014، 20:10)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن چی میکشی تو از دست این گودزیلاConfusedConfused
ی گوزیلای واقعیه(((((((((((((:
شیوا بیا خ
(18-08-2014، 20:10)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی التماست میکنم اونو عوضش کن

نوچ Big Grin
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
بی جنبه ها عکسمو برداریدDodgy
Channel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان