امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 18:42)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس هني پري خودم ^_^

|:

چه دوراني داشتيم .-.

هعییییییییییییییییییییییییی نگو((:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ
آگهی
(18-08-2014، 18:43)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:40)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ارع خودم کلی هارو برا نویسندگی پیشنهاد دادم خدارو شکر هم همشون نوینسده شدن-__-
بسه دیگه :|

تو یک کاربر عادی بیچاره ای بیش نیستی -_- ..
وااااااااای چه توهین بدی کرد

جو سازی نکن رفیقمه هرچی میخواد بگه ب یو مربوط نی-__-
ایول رفاقت
:|||||||||||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(18-08-2014، 18:42)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:40)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:38)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلاااااااااااااااااااااام *^_^*

هـنـی اومـــــــــــــــــــــــــــــده (((:

جيييييغ بريد كنار هنيه من اومده ^_^*

كجا بودي؟  cry girl

چطوری؟ ^_^
تورو ديدم خوب شدم *^_^

تو خوبي¿
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(18-08-2014، 18:41)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:40)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربانت (:

ژیگــر..^_^

مطمئن باشم همرو شناختی..؟!(((: این همون فاطمس..دختره ای که بالـه میرقصید..!(((:

(18-08-2014، 18:42)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:41)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..............

نفیس..!^_^ برو بگرد بچه هارو پیدا کن..@_@

کی رو؟((:
همه بچه های فریدو..!!! منم که خواهر زنش بودم..!(((:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، *Nafas* ، Brooklyn Baby ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=161263

چ پست خوشگلی ^_^*

چرا همه دارن منو ب لیست دوستاشون اضافه میکنن ؟ >_<

-_-
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ
نقل قول: سلام ..

اینجا دوست پیدا نکنی برات خیلی بهتره ..

چون از دشمن برات بد ترن .. !

خدافس (:

چرا دوست دارید خودتونو باکلاس نشون بدید..؟

-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ ، tyjtfhdhr ، Brooklyn Baby
(18-08-2014، 18:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:43)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:40)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسه دیگه :|

تو یک کاربر عادی بیچاره ای بیش نیستی -_- ..
وااااااااای چه توهین بدی کرد

جو سازی نکن رفیقمه هرچی میخواد بگه ب یو مربوط نی-__-
ایول رفاقت
:|||||||||||

ارزو به دل موندم
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
(18-08-2014، 18:43)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:42)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس هني پري خودم ^_^

|:

چه دوراني داشتيم .-.

هعییییییییییییییییییییییییی نگو((:

گلي هم بودcry girl
 سپاس شده توسط *Nafas* ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(18-08-2014، 18:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:42)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:40)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:38)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلاااااااااااااااااااااام *^_^*

هـنـی اومـــــــــــــــــــــــــــــده (((:

جيييييغ بريد كنار هنيه من اومده ^_^*

كجا بودي؟  cry girl

چطوری؟ ^_^
تورو ديدم خوب شدم *^_^

تو خوبي¿

یادت رفته هنی همیشه خوبه ^_^
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(18-08-2014، 18:44)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:41)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربانت (:

ژیگــر..^_^

مطمئن باشم همرو شناختی..؟!(((: این همون فاطمس..دختره ای که بالـه میرقصید..!(((:

(18-08-2014، 18:42)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:41)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..............

نفیس..!^_^ برو بگرد بچه هارو پیدا کن..@_@

کی رو؟((:
همه بچه های فریدو..!!! منم که خواهر زنش بودم..!(((:

هان؟
یادم نمیاد کی رو میگی((:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان