امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

سلام-_-

آگهی
(18-08-2014، 16:38)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با کسی نبودم .. ولی خیلی از پسرا هستن .. که از خودم دورشون کردـم .. !

بنظرت من تا 1 دیقه پیش آبجیت بودم ؟ :|| ..

خُدافس .. !
اره مگه نمیشه با ابجیامون تند صحبت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو بابا تو اصلا طلا ما رو ول کن

(18-08-2014، 16:40)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-
سلام داداش
 سپاس شده توسط mahdi0191
داداش؟ن بابا؟
[/quote]
ببخشید اقای محترم

(18-08-2014، 16:40)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-
سلام عکس قشنگ
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط mahdi0191
دخترا همشون اینطورین طبیعی هست خوبی داداش مهدی؟
 سپاس شده توسط mahdi0191

سلام-_-

نمونه :| !

پوفف .. خُدآفس .. !
(18-08-2014، 16:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-

نمونه :| !

پوفف .. خُدآفس .. !
Big GrinBig GrinBig Grinخو من چی کنم
مرسی شوما ها خوبید:|
غزل دیگه تموم شد خفه لدفا
لاین ندارید ؟؟

(18-08-2014، 16:46)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل دیگه تموم شد خفه  لدفا
لاین ندارید ؟؟
نه داداش وایبر هستم ولی نمیرم خوشم نمیادHeart
(18-08-2014، 16:46)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاین ندارید ؟؟
وایبر
واتس آپ داری؟
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
(18-08-2014، 16:48)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاین ندارید ؟؟
وایبر
واتس آپ داری؟
کلا تو همه هستم فیسبوکم هستم ولی تو هیچ کدوم نمیرم فقط من زندگیم شده بازیHeart

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان