امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 15:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین گلکم همه ماهایی ک میای اینجا مشکلات خودمونو داریم من چند وقت پیش خواهرم زبونم لال با بچش روخط مرگ بودن پزشک بودم ولی هیچکاری از دست هیچکس برنمیومد میدونی چقدر زجر اوره نتونی کاری بکنی؟فدات بشم قبلانم بهت گفتم توکلت بخدا باشه همه چیز درست میشه اگه واقعا از ته قلبت خودتو بسپری بهش فدای اون دله کوچیکت باهمه مهربونیاش

شیوا قضیه این نی ..

من داستانم با همتون فرق میکنه ..

ب خدا خسته شدم .. باور کن ..

دو فقد کافیه دو دقیقه .. دو دقیقه با من صحبت کنی ..

صدامو بشنوی ..

هع فک میکنی چقد من شادم ..

ولی اینطوری نی ..

من با این سن کمم شکستم ..

من 14 سال زجر کشیدم ..

من امید دارم .. من رو پاهام وایستادم ..

ولی .. ی محرومیت .. کار بزرگی ازتون نمیخوام ..

آیسان جان منم مثل تو ام سنم هم از تو کمتره ولی عین خیالم نیس....
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 78
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(18-08-2014، 15:46)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:45)____Parinaz____ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:297:
سلام
چه عجب  یکی نگاه کرد Exclamation
سلام
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 78
آیســآن .. می خوآی یه جمله خشگل بهت بگم .. ؟ ._.*
(18-08-2014، 15:42)♥ZAHRA LOVE 1D♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان :|

ینی چی منو ببخش؟ :|

آیسان هیچ غلطی نمیکنیا -_-

من تازه اومدم داستان بگیم نامرد cry girl
میدونم زهرا .. ولی نمیتونم بمونم دیگه اینجا دُخی ..

اینجا سخت شده ..

میدونی برای چی میخوام محروم بشم ؟

برا اینکه فقد نیگا کنم .. حرف نزنم .. من دلم نمیاد حرف نزنم .. من وراجم ..

و اینکه

من نمیگم من بدبختم ..

من نمیگن زندگی ادامه نداره ..

این حرفا برای من ارزش نداره .. اینارو ب من که همیشه دارم بهمتون میگم امید داشته باشید نگید ..

تویی که میگی قدر خودمو بدونم همه دوسم دارن ..

اینا .. بودن منو قدر ندونستن .. حالا میخوان مانع محروم شدن من بشن ؟

اونایی که بودنت رو قدر نمیدونستن ..

رفتنت رو نامردی میدونن !

Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 78
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(18-08-2014، 15:47)♥ZAHRA LOVE 1D♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی نامردی آیسان ..

خدافس ..

نميتوني درک کني نگو نامرد||:

بـ سلامت
(18-08-2014، 15:47)____Parinaz____ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:46)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:45)____Parinaz____ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:297:
سلام
چه عجب  یکی نگاه کرد Exclamation
سلام
 چیکار میکنی اونارو ول کن خوبی؟؟؟؟؟
(18-08-2014، 15:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زود باش دیگه ایسان کار دارم میخوام برم ناخونامو لاک بزنم و اماده شم ike

لامصب منم میخوام برم خونه دوستم هنوز دوش نگرفتم داره بارون میاد25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~
سلام
لعنتی خورشید تویی بتاب به من
(18-08-2014، 15:47)♥ZAHRA LOVE 1D♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی نامردی آیسان ..

خدافس ..

زهرا من نامرد نیستم ..

خدافست
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 78
شیرینی زندگی به مشکلاتشه
چرا زندگی رو به کام خودتون تلخ میکنید

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان