امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 15:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندااااا جیغغغغغغغغ ویرایشگر خرابه خبرت بصابر بگو

من از صابر میترسم ._.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(18-08-2014، 15:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسـ ـــآن ~~~~~> خل شده :hiccp:

خل نشده خل بوده ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 71
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~JaSmIn~
آیسان چرا میخوای محروم شی خُ >_< ؟

با محروم شدن خوشحال میشی :| ؟؟

به قول یکی مگه قراره چقدر زندگی کنیم که همش ناراحت باشیم ؟ ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~JaSmIn~ ، Navisa. ، Ƒαкє ѕмιƖє
(18-08-2014، 15:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:22)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بودی حالا(:
سلام(:

.__.
من دچـآر کمبوت محبت دوستآنم شدم ._.
اصن می خوام فرآموشی بگیرم هیشکودومتونو یـآدم نیـآد >ــ<

شمـآ . ؟ 0_0

بندع که همتون رو تحویل میگیرم:|
چپ چپ نگا نکن!
اهورا
18
تهران(:
وآلـآ من از ترس زن شمـآ میترسم به لیستم اضــآف کنم ._.

من شـآیـآنم .. 23 .. زآهدآن :||
^ــــ^

خانوم غیرتیه(:
مگه اضافه نکردی?o__O

امم .. چیزه .. ._.
اون جوری نیگـآم نکن >ـــ<
هول میشم پشت گوشـآم دآغ میشههه >ــ<

چـرآ کردم .. بعد دیدم زنت به پروفـآیلم سر زده بردآشتم من موندم دوبـآره بزآرم یـآ نزآرم ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(18-08-2014، 15:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ؟ ..

من توحین کردم .. من بحث رو شروع کردم ..

باس بهم 30 درصد اخطار بدی ..

من بحث شروع کردم میفهمی اینو ؟

اخطار بده .. صبا و رز بهم اخطار ندادن

آ گفته بودی که اگه بهت فحش بدم و آدرس جایی رو تبلیغ کنم .. محروم میکنی ؟

خو الان من هم آدرسشو دارم .. هم میخوام بهت فحش بدم ..

الان میتونی محرومم کنی ؟

ِدِ ..
دِ ..
نکـنیـآ .. -_-
عـه ..
عـه ..
چرآ نآرآحتی امـروز .. ))=
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 71
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-08-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:27)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم چرا دوباره قاط زدیBig Grinتومگه نگفتی اعصابت خورد بود اونروز20%؟

بیخیال بیا بغلمgrou

من قاط نزدم ..

فقد میخوام محروم شم همین ..

ی هفته هم بود من قبول میکنم ..

ببین .. نه من برا کلاسش میخوام محروم بشم ..

نه میخوام سابقم بد بشه .. فقد میخوام بفهمونم که من ی حرفی رو که مینزم هیشکی جلو دارم نی ..

تا انجامش هم ندم ول کن نیستم ..

من میخوام محروم شم ..

این ی درخواست کوچولوئه .. تو با ی دلیل میتونی منو محروم کنی ..

بیا ب گذشته نیگا کن ..

من بد دهنی کردم ..

من فحش دادم ..

بحثی رو شروع کردم ..

اصن ب جای امیر من باید محروم میشد ..شیوا ؟
امم هیچی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(18-08-2014، 15:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:27)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم چرا دوباره قاط زدیBig Grinتومگه نگفتی اعصابت خورد بود اونروز20%؟

بیخیال بیا بغلمgrou

من قاط نزدم ..

فقد میخوام محروم شم همین ..

ی هفته هم بود من قبول میکنم ..

ببین .. نه من برا کلاسش میخوام محروم بشم ..

نه میخوام سابقم بد بشه .. فقد میخوام بفهمونم که من ی حرفی رو که مینزم هیشکی جلو دارم نی ..

تا انجامش هم ندم ول کن نیستم ..

من میخوام محروم شم ..

این ی درخواست کوچولوئه .. تو با ی دلیل میتونی منو محروم کنی ..

بیا ب گذشته نیگا کن ..

من بد دهنی کردم ..

من فحش دادم ..

بحثی رو شروع کردم ..

اصن ب جای امیر من باید محروم میشد ..شیوا ؟

نه دیگه نمیخوای محروم شی دخترم میخوای حرفاتو بشنون حالا ولش کن چخبر؟Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(18-08-2014، 15:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:22)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.__.
من دچـآر کمبوت محبت دوستآنم شدم ._.
اصن می خوام فرآموشی بگیرم هیشکودومتونو یـآدم نیـآد >ــ<

شمـآ . ؟ 0_0

چپ چپ نگا نکن!
اهورا
18
تهران(:

^ــــ^

خانوم غیرتیه(:
مگه اضافه نکردی?o__O

امم .. چیزه .. ._.

چـرآ کردم .. بعد دیدم زنت به پروفـآیلم سر زده بردآشتم من موندم دوبـآره بزآرم یـآ نزآرم ._.

ن باوو(:
بزار
گیر نمیده(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(18-08-2014، 15:30)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:26)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترتو چرا بازی های دخترونه نمیکنی؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه کالافو شما میتونید برید هههههههه
من خودم گیمر سوال بود در خدمتم

آقا اصن بِ شُما چه :| !

باشه فهمیدیم گیمری .. !

بلدی آقا باشه فهمیدیم بلدی :| !
کسی با تو نبود بشین سر جات تو برو با عروسکت بازی کن

ایسان ...امیر همونیکه عکس واچ داگز رو اواتارش بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیســآن فهمیدم چیکـآر کنی اخطـآر بگیری ._.
.
.
.
.
.
.
.
.

برو تو پ.خ به صـآبر بگو آوآتآرت خزه ^ـــ^
._.

(18-08-2014، 15:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 15:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چپ چپ نگا نکن!
اهورا
18
تهران(:

^ــــ^

خانوم غیرتیه(:
مگه اضافه نکردی?o__O

امم .. چیزه .. ._.

ن باوو(:
بزار
گیر نمیده(:

اصــن شـُــمآ .. ؟ O_o
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان