امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

بابا ترسیدم من با بچه های کوچولو کل نمیکنم بسرا و مردا تو هم چی برترن زنا چی؟؟؟هیچیHeart
بابا بی جنبه نشین هر کی بی جنبه هست کل کل نکنه DodgyAngry
 سپاس شده توسط hidden ninja
آگهی
سلام (:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(18-08-2014، 14:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی اسپم نده ._.

اینجا من حق دارم فقد اسپم بدم :|

ی مُدیر هم نمیاد گفتگو من آدرس ی انجمن رو بدم پوفف ..

25r30 ._.
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(18-08-2014، 14:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ اینم بگم که کره ای درک کردنی نی ..

زبان کُره ای علاقه میخواد ..

من فقدبرا اینکه بفهمم چی میگن دوست دارم ..

زبونش مضخرف چرته .. لحجشون هم .. بگذریم :|

من کُل علاقم برای اینه که بفهمم چی میگن همین .. که بتونم آهنگاشونو ترجمه کنم .. .-.
ادم باید درک کنه تا یاد بگیره(:
وگرنه با حفظ کردن زود از مخت میپره:|
(18-08-2014، 14:52)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 14:49)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا دقت کردی دخترا هیچ عرضه ای ندارند ههههههه یازناHeartHeartHeartBlush

ببین حوصلتو ندارم .. ب س شُماره میتونم رو هوا آویزونت کُنم :|

خود دانی .. کل کل میخوای شروع کُنم !

ب نفع خود منم تموم میشه :|

بعد يه چيزه ديگه تا حالا دقت كردي پسرا چقدر خنگن

توهین نکن
(18-08-2014، 14:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:
سلامHeart
(18-08-2014، 14:52)ghjkl25 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ترسیدم من با بچه های کوچولو کل نمیکنم بسرا و مردا تو هم چی برترن زنا چی؟؟؟هیچیHeart
بابا بی جنبه نشین هر کی بی جنبه هست کل کل نکنه DodgyAngry

اخ ترسيدم الهي بميرم بيچاره داشت از اون موقع تا حالا فكر ميكرد چي بنويسه اوخي
#Bad faz#
(18-08-2014، 14:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

-_-!
سلام|:
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘
(18-08-2014، 14:53)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30 ._.
اسپـم نده :|| ..

اخطآر میدمـآ 4fvf
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(18-08-2014، 14:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

-_-!
سلام|:

ایده دزد خودتی -_-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان