18-08-2014، 13:40
عشق با یک نگاه آغاز می شود ...
و با برادران گشت ارشاد اتمام می یابد !
|:
و با برادران گشت ارشاد اتمام می یابد !
|:
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
18-08-2014، 13:40
عشق با یک نگاه آغاز می شود ...
و با برادران گشت ارشاد اتمام می یابد ! |:
18-08-2014، 13:48
یاد گرفتـــه ام
انسان مدرنـــی باشــــم و هــر بار که دلتنـــــــگ میشــــوم بـه جای بغـــــض و اشــــک تنهـــا به این جملـــه اکتفــا کنـــم کــه هوای بـــد ایــن روزهــا آدم را افســــــــرده میکنـد ..!
18-08-2014، 14:01
ﻋــــﺰﯾﺰﻡ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧــــﮑﺘﻪ ﺗﻮﺟــــﻪ ﮐــــﻦ:
☜♚ﮔــــﺮﺩﻩ ﺯﻣــــﯿﻦ✘ ﺯﺭ ﺑــــﺰﻧــــﯽ✘ ﻣــــﯿﺒﯿﻨــــﯿﻢ ﻫــــﻤﻮ✘ ﺣــــﺘﯽ ﺍﮔــــﻪ ﺑﺨــــﻮﺍﯼ 【ﺟــــﺮ】 ﺑــــﺰﻧــــﯽ✘✘✘
18-08-2014، 14:05
اون روز یادته سر کوچتون داد زدم ازش فاصله بگیر هنوز حساسم روت
اون روزا یادته گفتم بیا آتیشم بزن بیا شاه رگمو بزن ولی جز من به کسی نگو دوستت دارم خیلی سخت بود به دوستام دروغ بگم رفتی مسافرت اون صحنه خیلی برام سخت بود که دستات توی دستاش بود
18-08-2014، 14:26
مَن حسُودَم ..
کَسی کِه مال مَنهِ .. یَعنـی مالِ مَنه .. مالِ خودِ خودِ خودَم .. یَعنـی هیچ اَحَدی حَق نَداره نیگاش کُنه .. چـُون .. چِشاشُ اَز کاسه دَر میارَمـ .. هیچ اَحَدی حَق نَداره باهاش حَرف بِزَنِ .. چـُون .. خِر خِرَ شُـو میجوـاَم .. ﻫﯿﭻ ﺍَﺣَﺪﯼ ﺣَﻖ ﻧَﺪﺍﺭﻩ ﺑِﺶ ﺩَﺱ ﺑﺰﻧﻪ ! .. چـُون .. ﺟُﻔﺖ ﺩﺳﺘﺎﺷﻮﻭﻭﻭ ﻗﻠﻢ ﻣﯿﮑﻨﻢ ! .. ﯾَﻌـــــــــــــــــﻨﯽ .. ﻫﯿﭻ ﺍَﺣَﺪﯼ ﺣَﻖ ﻧَﺪﺍﺭﻩ حَتّـی ﺑِﺶ ﺍِﺷﺎﺭﻩ کُنه .. ! ﻣَﻦ حَسُودَم .. کَسی کِ مال مَنه .. همه چیزِش مال خودَمهِ .. ﻗﻠﺒِﺶ .. ﻣﻐﺰِﺵ .. ﺭﻭﺣـــــِﺶ .. ﺣﺮﻓﺎﺵ .. ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﺵ .. ﺻﺪﺍﺵ .. ﺩﺳﺘﺎﺵ .. ﺣﺘﯽ ﻧﻔﺴﺎﺵ.. ! ﻣَﻦ حَسُودَم کَسی کِ مال مَنه .. ﺣﺘّﯽ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺩﺍﺷﺘﻨﺶ ﻭ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍَﺣَﺪﯼ ﻧﻤﯿﺪﻡ ! .. آره مَن حَسُودَم .. اِفتِخار میکُنَم کِ مَن حَسُودَم ! (:
18-08-2014، 14:52
حرف میزنی اما تلخ
محبت می کنی ولی سرد چه اجباری است دوست داشتن من!
18-08-2014، 15:10
مـے گویند: شاد بنویس ...
نوشته هایت درد دارند! و من یاد مردے مـے افتم... که با کمانچه اش... گوشه ے خیابان شاد مـے زد... اما با چشمهاے خیس!!!
19-08-2014، 1:37
ایـــن روزهـــآ ... پــــر از احــــســآســم، امـــآ ... خــآلـــی از اعـــــتـمـآد ...!!!!
19-08-2014، 7:36
ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﭼــﻪ ﻣﯿﺘﺮﺳﺎﻧﯽ ؟ !
ﺍﺯ ﻧﺒـــــﻮﺩﺕ ؟ ﺍﺯ ﺗﻨـــــﻬﺎﯾﯽ ؟ ﺍﺯ ﮔـــــﻢ ﺷﺪﻥ ﻣﯿﺎﻥ ﺁﺩﻣﮏ ﻫﺎ ؟ ﻣﺮﺍ ﻣﯽ ﺗﺮﺳﺎﻧــﯽ ﮐﻪ ﺍﮔـﺮ ﻧﺒـﺎﺷـﯽ ﮔـﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﻨـﻢ ﻭ ﻣﯿﻤﯿــﺮﻡ ؟ ! ﺁﺥ ﮐﻪ ﭼﻘــﺪ ﺗﻮ ﺳـﺎﺩﻩ ﺍﯼ ... ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧـﯽ ﮐﺴـﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﺎ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷــﺪ ﺩﯾﮕــﺮ ﺍﺭﺯﺷﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﻫــﺪ ... ﺍﮔــﺮ ﺗﻤـﺎﻡ ﻭﻗﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟـﺎﯼ ﺧـــــﺮ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻦ ... ﺻــﺮﻑ ﺁﺩﻡ ﺷــﺪﻥ ﺧﻮﺩﺕ ﻣﯿﮑــﺮﺩﯼ ، ﺍﻻﻥ ﻗﯿﻤـﺖ ﺍﻧﺪﮐــﯽ ﺩﺍﺷﺘـﯽ ... ﺍﯾـﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺩﯾﮕــر ﺑﻪ ﺑﺮﮔﺸـﺘﺖ ﻓﮑـﺮ نمے ﮐﻨﻢ ...
19-08-2014، 11:06
مـטּ ، تـפּ ; ما
یاבت هست ؟ تمام شـב … حالا : تـפּ ، اפּ ; شما ᓄـטּ هم بـہ سلامت . . .
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|