امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 12:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق خودمه >_<

برو جواب بده :v

خفشو >_<

.-. ..
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(18-08-2014، 12:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ >_<

مهرزاد جلوشو بگیر دارم لباس عوض میکنم ._.*

:|

جلو پسرا عوض میکنی ؟ -_-

یه کمربند بدید >_<

لباس عروسکمو (..*)
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، ∆ MeRzaD ∆
(18-08-2014، 12:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزار اصل منظورمو بگم ...:ag54:

اوپس O_O
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ✘v!☻lent girl✘ ، MOHSENEBRAHIMI ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
(18-08-2014، 12:35)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:34)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:32)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:30)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aiden pearce is best hacker 
i'm bast hacker in Chicago 
( Hack Your only weapon is applied (watch dogs
hello for everyone
علی تو هم واچ داگزو بازی کردی؟

نه ولی خیلی دلم می خواد که بازیش کنم 
i love aidean pearce
you can we hack 
بازیشو بگیر خیلی جالبه :cool:

فقط بدیش اینکه بعد از یه مدت ادم
توهم میزنه
که میتونه تو واقعیت همه چی رو -- کنه

بابام نمی زاره سال بعد می تونم بگیرم 
ولی خیلی خیلی دوست دارم بازیشو یکی این و یکی همassassins creed iii
سلام علی داشی خوفی؟
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(18-08-2014، 12:38)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:35)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:34)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:32)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:30)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i love aidean pearce
you can we hack 

توهم میزنه

دومیه رو بازی نکردم
دربارش نظری ندارم

ولی خوبی اولیه اینه که وقتی اولیه رو بازی میکنی
بعد از یه مدت hacker میشی

عاشق بازیشم حتی اگر می شد اصلش رو می ریدم هر چقدر هم قیمتش باشه می دم
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 28
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Navisa.
خدافسی .-. .. !
 سپاس شده توسط First Star ، ✘v!☻lent girl✘ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby
(18-08-2014، 12:37)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:35)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:32)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر دختر 

چشماتو درویش کن (..)
حال میده دادا :ag54:

منظورم این بود زیر چشی نگا کن تابلو نشه :V

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 01:02 PM)¥ M O H S E N ¥ نوشته شده توسط: نوشته است:چه قدر دختر 

چشماتو درویش کن (..)

جیغغ >_<

مهرزاد جلوشو بگیر دارم لباس عوض میکنم ._.*

:|

مگه چیکار میکنه که جلوشو بگیرم ؟ :>
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI
(18-08-2014، 12:39)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:32)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر دختر 

دخترا زیاد نیستن .. :|

پسرا خیلی کمن :V

امضات تا ته تو حلقم

پای دختر مردمو چیکار داری ؟ :|

تا ته ته ؟ >_<

بد بخت خو خفه میشی -_-
بیچاره گفت امضا ن پا:|
(18-08-2014، 12:38)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام محسن^____^
خبر بد امیر حسین ی مدت نمیادUndecided

میدونم ...
از صب این قضیه رو مخمه>__<

امضامو ببین بعد حرف بزن :|

محسن خفه میشی یا خفت کنم ؟ ^_^
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ∆ MeRzaD ∆
امشب میریم کارنو :>>>>>>>
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(18-08-2014، 12:39)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i love aidean pearce
you can we hack 

توهم میزنه

سلام علی داشی خوفی؟

خوبم دادا 
امضامو عوض  کردم الآن آوتارم هم عوض می کنم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان