17-08-2014، 14:16
مواد لازم :
کیک کوچک
یک عدد
کنسرو میوه های مخلوط
یک قوطی
خامه تازه
دو پیمانه
شیر
چهار پیمانه
پودر کاسترد
چهار قاشق غذاخوری
شکر
یک پیمانه
ژله توت فرنگی
نصف پاکت
سیب
یک عدد
پرتقال
یک عدد
طرز تهیه :
کیک را از وسط ببرید.
ژله را طبق دستور آماده کنید.
خامه را هم بزنید تا غلیظ شود.
میوه ها را پوست کنده و تکه کنید.
ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر مخلوط کنید.
بقیه شیر را به جوش بیاورید، شکر و کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
روی اولین لایه کیک مقداری کاسترد بریزید؛ سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی ژله روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید.
روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه را بریزید، سپس خامه را بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
کیک کوچک
یک عدد
کنسرو میوه های مخلوط
یک قوطی
خامه تازه
دو پیمانه
شیر
چهار پیمانه
پودر کاسترد
چهار قاشق غذاخوری
شکر
یک پیمانه
ژله توت فرنگی
نصف پاکت
سیب
یک عدد
پرتقال
یک عدد
طرز تهیه :
کیک را از وسط ببرید.
ژله را طبق دستور آماده کنید.
خامه را هم بزنید تا غلیظ شود.
میوه ها را پوست کنده و تکه کنید.
ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر مخلوط کنید.
بقیه شیر را به جوش بیاورید، شکر و کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
روی اولین لایه کیک مقداری کاسترد بریزید؛ سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی ژله روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید.
روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه را بریزید، سپس خامه را بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.