امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2

بیژورا :|cry girl
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، [ niki ]
آگهی
(16-08-2014، 20:10)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبـی مهنــآز؟ *_*

تو خوبی نیک نیک ؟ ^_^

خوبم ^ــ^
تو چطوری؟ #_#
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(16-08-2014، 20:11)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیژورا :|cry girl

._.*!
چـ ــرآ . ؟

(16-08-2014، 20:09)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بروبکس سلام

سلـآم یسنـ ــآ >ــ^

تو خوبی ؟
 سپاس شده توسط Roxanna
عشقم؟؟!4xv
 سپاس شده توسط Roxanna ، ~Mahnaz~
من غزالم مهناز جون
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(16-08-2014، 20:12)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم؟؟!4xv

._.* .. ؟
me .. ؟
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
سلام ..
 سپاس شده توسط Roxanna ، ~Mahnaz~
(16-08-2014، 20:10)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبـی مهنــآز؟ *_*

تو خوبی نیک نیک ؟ ^_^

آره تو چی !؟! *^•^*

(16-08-2014، 20:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکـی و یـآسی خر >ــــــــــــــــ<
به خـآطر مهنـآز بسه ._.

کاوه هستم *-_-* !

اسممو خز کردن *-_-* !

کــآوه خر >ــ<
بس کن ._.

من خرم !؟! cry girl

نـ ــه لقبتـه ._.
به کـآوه اضـآفه کردم خز نشـه .__.*!

خودتی ._.* ! cry girl
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ✘v!☻lent girl✘
(16-08-2014، 20:12)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم؟؟!4xv
جونم عشقم؟؟!fs10
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~
(16-08-2014، 20:13)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غزالم مهناز جون

عــه :|
پس چـرآ نـآم کآربریت یسنـآئـه .. ؟! .-.

(16-08-2014، 20:13)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبـی مهنــآز؟ *_*

تو خوبی نیک نیک ؟ ^_^

آره تو چی !؟! *^•^*

(16-08-2014، 20:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:09)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2014، 20:07)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاوه هستم *-_-* !

اسممو خز کردن *-_-* !

کــآوه خر >ــ<
بس کن ._.

من خرم !؟! cry girl

نـ ــه لقبتـه ._.
به کـآوه اضـآفه کردم خز نشـه .__.*!

خودتی ._.* ! cry girl

._.
شک دآرم ._.

نیدونم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان