16-08-2014، 10:38
نه .. آوا اشتباه فک میکنی -_-
تو نشستی /:
من نشستم (:
:|
تو نشستی /:
من نشستم (:
:|
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||||||||
16-08-2014، 10:38
نه .. آوا اشتباه فک میکنی -_-
تو نشستی /: من نشستم (: :|
16-08-2014، 10:40
Mishnasim
nazaret dar moredam chye ashegh shodi dos pesar dari inja ro dos dari kodom modir behtare
16-08-2014، 10:40
سلام
![]() خوبی؟ ![]() خوشی؟ اسم؟ رنگ مورد علاقه؟ تیم ؟ تیم خارجی؟ رفیق فابریکت تو انجمن؟ غذا؟ ورزش؟ مرسی ممنون! اوقات به کام ![]()
16-08-2014، 10:41
شماره موبایلت ؟
شماره خونتون ؟ فامیلت ؟ :|
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-08-2014، 10:42، توسط Brooklyn Baby.)
سلام (:
خوبی جیگر طلا ؟ ^_^ چ خبر ؟ ._. خانواده خوبن ؟ (: دماغت چاقه ؟ :| خوب بریم سر سوالا -_-* اسمت چیه ؟ فامیلی ؟ قدت ؟ :| وزنت ؟ :| رنگ مورد علاقه .. !؟ رنگ موهات ؟ رنگ چشات ؟ بهترین دوستات توی فلشخور کیان ؟ .-. چ سودی از اینجا میبری ؟ دوس داری نویسنده شی ؟ بنظرت من خوشگلم ؟ :| محل زندگیت کجاس ؟ از چ کسی در فلش متنفری ؟ (= ب غیر از فلشخور توی چن تا سایت دیگه عضوی ؟ رمز عبورت چیه ؟ ((= از زندگیت راضی هستی ؟-_- معدل کلاس اولت ؟ :V بهترین معلمت تا الان ؟ در آخر .. منو دوس داری؟ :| با تشکر .. ! دوستدار شما : مرضی ریزه :V
سلام آوایی ._. !!
اسمت؟ :| سنت؟ :| قدت؟ :| وزنت؟ :O تعداد تار موهات؟ :||||||| تعداد چشم ها؟.-. چه رنگی؟:| چه تیمی؟ :| چه ماهی؟ چه حیوونی؟ چه شغلی؟ چه جاهایی؟ چه روزایی؟ چه آدمایی؟ :> کدوم عطرو میزنی؟ کدوم کفش؟ کدوم مارک لباس؟ کدوم مارک ؟ :||| نظرت راجیه من ؟ یه شکلک برای من بذار ._. به نظرت من بالاخره میتونم برم از مایلی امضا بگیرم ؟ ^_^ به نظرت من حالم خوبه؟! :| چرا منو از لیستت حذف کردی ؟ ._. خدافیس .-.
16-08-2014، 10:44
(16-08-2014، 10:40)ЯØறдητ!c✘ G!гL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از نــظرت *^_^*
16-08-2014، 10:45
خُطبــهـ عقدو خودمونم میتــــــونیم بخونیم؟ =))))))))))))))))))))))
درست ج بده ..توضیح میخوآم !
(16-08-2014، 10:40)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوشــ رفد ــی :> (16-08-2014، 10:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چقــدر کــَم :|
بــه ! آوا خانوم D:
ســـلام .-. یه پیشنهاد به من. یه انتقاد از من. بهترین اخلاقم ؟ بدترین اخلاقم ؟ نظرت راجب آواتارم ؟ نظرت راجب اضام ؟ نظرت راجب بیوم ؟ نظرت راجب پروفایلم ؟ :> بهترین مدیر ؟ بهترین نویسنده ؟ بهترین کاربر ؟ یه صفت بهم بده ! بخش مورد علاقت تو انجمن ؟ فعال ترین مدیر و نویسنده و کاربر ؟ بهترین دوستات ؟ نظرت راجب اینا ! من : آیسان : ایمان : فرزام : فهیمه : ستاره : تارا : ندا : پریا : مهتاب : صبا : مونا : آوا : سحر : فرین : عرفان : مرضیه نویسنده : اون یکی مرضیه : نورا : مهرزاد : رضا : محمد : سروش : رکی : آتوسا : فاطی : اهورا : رها : ._.* خدافظی :>>
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |