امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی )

#1
[url=http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/peach1-kebab1.html][/url]

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .
مواد لازم :
گوشت بدون چربی
۴۰۰ گرم
لپه
۱ پیمانه
سیب زمینی نیم پز
۲ عدد
تخم مرغ
۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین
به میزان لازم
روغن
برای سرخ کردن
گردو و کشمش و پیاز سرخ شده
برای داخل هلو کباب به میزان لازم
آبلیمو
۱ لیوان
شکر
۵ /۰ لیوان
آب
۱ لیوان
طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان