14-08-2014، 10:30
یه دوچرخه داریم رنگ آبی...مارک اویاما....خیلی درب و داغونه....استفاده هم نمیکنیم....
وزن دوچرخه رو بر حسب نیوتون حساب کن :|||||||||
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
|||||||||||||||||||||||
14-08-2014، 10:30
یه دوچرخه داریم رنگ آبی...مارک اویاما....خیلی درب و داغونه....استفاده هم نمیکنیم....
(14-08-2014، 9:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدافس همسر گرامی ._. .. (14-08-2014، 9:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدافسی خواهر دو قُلو ^_^* :||| (14-08-2014، 10:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. :|||| ! (13-08-2014، 19:46)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میگم اصلا بیخیال اسمم :| .. :rum: شبیه این -_-* .. ! تا حالا نشماردم P: .. ! |: نشماردم :| .. ! اععع -_-* 0 تا ._. .. من شوور دارم -_-* :| ._. .. ها ؟ :| .. بیخی حاجی ._. .. ! خدافست ._. .. !
14-08-2014، 15:43
جونم رکی
![]() یه سوال دیگه خیلی مهمه! ![]() خیلی حال میکنی گرفتمت? ![]() سینما میریم:v
14-08-2014، 15:48
(14-08-2014، 15:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رفتیم واسم پشمک بخر ^_^* .. |: !
14-08-2014، 16:14
علم فیزیک را در سه سطر تعریف کنید
اهورا تقلب نرسون -__-
سَلام رُکسآنآ (: *
آخه مَن چی از تو بپُرسم ؟ :| خُو از بیکآریه دیگه .. می پُرسم (: آیا مَن وآقعا جز پنج دوسته برتره تَم یآ لاف بود ؟ :| آیا چَن سالته رآسدی ؟ (: آیا رمزه وبلآگتو برآم میرفستی ._. ؟ بآز عکس کَم آوردم (: آیا به همون اندآزه ای که دوست دآرم منو آی لاو یو دآری ؟ *_* آیا مَن بآید بعنوآنه پنج دوسته برتره تُ از دیگرآن بشنوم تو شوهر کردی ؟ آیا به نظرت تُ بآ اهورآ خوش بخت میشی :| ؟ ==} خودم جوآب میدم -_-* ... خوش بخت میشی *^_^* آیا خُو اهورآ خونه و مآشین دآره ؟ آیا میشه شبآ مَن بیآم خونتون ^_-* ؟ آیا [ اقدآم ] به چَن تآ نی نی کوچولو دآشتَن نکردین ؟ :} آیا من شبیه کودوم شکلکم ؟ ._. آیا چرآ انقدر مَن شُمآ زوجه هنری رو دوس دآرم ؟ =) آیا دهنم کَف کرد انقدر گفتم آیا =٪ آیا من و بیشتر دوس دآری یا اهورآ ![]() آیا به شوهرت بگو مَنم شوهره خیآلیتَم -_-* ! آیا نَظرت رآجبم ؟ آیا اهورآ وخدی دآش ازت خوآستگآری میکرد چی گُف بت ؟ -_- دقیقآ بگو عآ ؛| آیا برآ مَنو شوهرت یه شکلک بذآر -_- خوآهر عروس میدونم خودمو البته :| آیا به اهورآ شُمآره دآدی ؟ [ خر نَشی بدیآ ] ! آیا فینیشد .. ! خُو حلالت نمیکُنم بخآطره این وختی که وآسه سوآلای تُ گذاشتم ¡¿ یه چَن وخ دیگه جُبرآن نکنی مُردی (: اینم وآسه تُ ®_® خو خسته شُدم .. گمشو اَ جلو چشَم جوآب بده عشقم :* !
14-08-2014، 17:09
(14-08-2014، 16:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. علی فیزیک ؟ ._. اهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ؟ .___. خوو :| من علم فیزیک را دوست دارم ._. علم فیزیک خوب اصد *._.* علم فیزیک خیلی سخت اصد ._. من همیشه برای فیزیک خر میزدم *._.* را علم فیزیک میگویند *._.* گفتم ^_^* .. :|
14-08-2014، 17:15
علی خانومم رو اذیت نکن:|
رکی? چه فیلمی دوس داری با من تو سینما ببینی?^_^ سورپرایزت رو دوس داشتی?:|
14-08-2014، 17:22
(14-08-2014، 16:57)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بوس گنده :*
14-08-2014، 17:25
رکیییییییییییییییی ^______^
میخوام بسوزونمت :>> اهورا عجبز لاوی میترکونه :v دو صفحه نوشتم همش به چیز رف T_T !!! ._. اسمت؟ :| سنت؟ :| قدت؟ :| وزنت؟ :O تعداد تار موهات؟ :||||||| تعداد چشم ها؟.-. چه رنگی؟:| چه تیمی؟ :| چه ماهی؟ [ بگو بهمن >__< ] چه حیوونی؟ چه شغلی؟ چه جاهایی؟ چه روزایی؟ چه آدمایی؟ :> کدوم عطرو میزنی؟ کدوم کفش؟ کدوم مارک لباس؟ کدوم مارک ؟ :||| نظرت راجیه من ؟ دختر بدیم نه ؟ ^_^ مغرورم ؟ ^_^ میدونم :| مخاطب خاصم از من بدش میاد ؟ :| آیا مخاطب خاص من میفهمه من دوسش دارم ؟ :v چرا مخاطب خاص من انقدر خنگه ؟ ._. چرا انقدر مخاطب خاصم جیگره ؟ ^_^ :| میدونی کیو میگم که ؟ :V مخاطب خاص شوما خوب هسن ؟ :>> سلام برسون بش :>>> منو چن تا دوس داری ؟ ^_^ :| یه شکلک برای من بذار ._. به نظرت من بالاخره میتونم برم از مایلی امضا بگیرم ؟ ^_^ از هیدن چی ؟ ^_^ خُ بسه ._. دو صفحه نوشتم همش پاک شد ![]() خدافسی (..*)
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |