امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 21:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم خوب نیست

از آواتارت معلومه
(13-08-2014، 21:52)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:49)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

ازوقتی اون تاپیک من ایرانی نیستمو زدی
خیلی وقته دارم تمرین میکنم که دیگه سلام نگم
ولی میگن مسخرت میکنن

مسخرم می کردن ولی الآن دیگه مسخرم نمی کنن واسه همین مسخره کردم 70 درصد از شیوا خانوم اخطار گرفتم ه
(13-08-2014، 21:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:49)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

Pink Colour Dodgy
چن وقت دیگه از نویسندگی برکنار می شم نگران نباش
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 155
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~
آگهی
(13-08-2014، 21:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع نع نعععععععععععععع >_< !

پاری پآری -_- .. !

بآز جُستجو گَرم خراب شُد ): ..

این و تُ ُستجو گرت سِرچ کُن !

انحراف تیغه بینی
تکراری نیس

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(13-08-2014، 21:51)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ این کهـ خیلی وَخـته که نویسنده هآ اِنتخآب شُدن :| !

ولی من به تُ تبریک نَگُفتم ._.* !

تبریک میگمممممم ^_^* !

:|||||||| ..

میسی^__-

من اصن نمی دونم کی جدیدا نویسنده شده ب مرضی فقط تبریک گفتم..!

الانم ب ت تبریک میگم^.^

بمن تبریک بگوvahidrkbathtime

تبریک مدیر^__<

چرا من نمی تونم نوشته زیر اسمم را عوض کنم؟؟؟

راستی چرا کلیپ؟؟

چون دیگه دست خودت نیست بخوای میتونم برات تغییر بدم ولی باید همین باشه فقط فونتش عوض بشه

نمیدونم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(13-08-2014، 21:52)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم خوب نیست

هعي -_-

من بدترم .-.¡
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
آرشام داداشم چته تو ._. ؟

شیوا مامانم تو چیشده ؟.-.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، | NEON DEMON | ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
سلـ ــآم ..
._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
علی خیلی بد جنسیییییییییcrying
کفاثتcrying
حداقل میزاشتی بیاد بعد بهش نه میگفتیcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
مهناز سلام
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(13-08-2014، 21:52)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي اين گربه رو ببره -_-

اصا ديگه تحملشو ندارم(#..) 

كوچك بود باز بهتر بود .-.

ملت کفتر بازی میکنن این گربه بازی میکنه :|||
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
سلام مهي چطوري[!?]

سلام497
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 167 مهمان