امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

امروز گند ترین روزم تو فلش بود
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
آگهی
(13-08-2014، 21:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه چیزی زدی یا عاشق شدی ؟؟؟

نمیشه ناراحت بود؟هیچکدام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 21:44)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشام نرو@_@

آرشام آرشام Big Grin
اهم
(13-08-2014، 21:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ این کهـ خیلی وَخـته که نویسنده هآ اِنتخآب شُدن :| !

ولی من به تُ تبریک نَگُفتم ._.* !

تبریک میگمممممم ^_^* !

:|||||||| ..

میسی^__-

من اصن نمی دونم کی جدیدا نویسنده شده ب مرضی فقط تبریک گفتم..!

الانم ب ت تبریک میگم^.^

بمن تبریک بگوvahidrkbathtime
Channel
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(13-08-2014، 21:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:44)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشام نرو@_@

آرشام آرشام Big Grin
شلوارتو محکم بگیر Tongue

چشم
(:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(13-08-2014، 21:46)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سگ دنبالم کرد :|||

خدا نصیب شتر بیابون نکنه -_-

اين گربه اي كه پيش منه از صدتا سگ بد تره ||:

شتر بيابون =پري-_-¡
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mïņ̃†êR
(13-08-2014، 21:46)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمه چیزی زدی یا عاشق شدی ؟؟؟

نمیشه ناراحت بود؟هیچکدام

امروز فرید اومد کلا ریخت بهم Big Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، | NEON DEMON |
(13-08-2014، 21:39)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای....-.

سلامSad

سلام ملیتا
تبریک=)
چراناراحتی؟
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 153

سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
اَگه این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موضوع رو نَزَده بودَم اَلآن میتونستم .. صد تا تاییب با اِسم هرکدوم از دارو هآ برای بالا بُردَن اِرسآل هآ بزنم ! :| ..

پوفف -_- عَجَب غلطی کردیم آ :| !

(13-08-2014، 21:45)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 21:43)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآ این کهـ خیلی وَخـته که نویسنده هآ اِنتخآب شُدن :| !

ولی من به تُ تبریک نَگُفتم ._.* !

تبریک میگمممممم ^_^* !

:|||||||| ..

میسی^__-

من اصن نمی دونم کی جدیدا نویسنده شده ب مرضی فقط تبریک گفتم..!

الانم ب ت تبریک میگم^.^
تَنکس ^.^ ! ..

خوبی ؟ ^_^ خوبم :||||||| ..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ஐற£ℒἶ†дஐ
درود بر همگی
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 153
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، # αпGεʟ ، | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان