13-08-2014، 19:33
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یک پیمانه
نخود سبز آب پز و له شده
نصف پیمانه
لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده
نصف پیمانه
برنج نیمه پخته
نصف پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده
۲عدد
آب لیمو
۲قاشق مرباخوری
شکر
یک قاشق مرباخوری
زنیان
یک قاشق مرباخوری
روغن
نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به میزان کافی
روغن
برای سرخ کردن
طرز تهیه :
آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.
اگر شما هم جزو طرفداران سمبوسه هستید ولی به خاطر ترس از چاقی این خوراکی خوشمزه را کنار گذاشته اید با دستور زیر می توانید سمیوسه رژیمی درست کنید.
مواد لازم :
آردمواد لازم :
یک پیمانه
نخود سبز آب پز و له شده
نصف پیمانه
لوبیا سبز آب پز و ریز خرد شده
نصف پیمانه
برنج نیمه پخته
نصف پیمانه
فلفل سبز ریز خرد شده
۲عدد
آب لیمو
۲قاشق مرباخوری
شکر
یک قاشق مرباخوری
زنیان
یک قاشق مرباخوری
روغن
نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به میزان کافی
روغن
برای سرخ کردن
طرز تهیه :
آرد را با کمی آب ولرم مخلوط کنید تا خمیر نرم به دست بیاید. خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید.
در ماهیتابه ای، یک قاشق مرباخوری روغن بریزید و دانه های زنیان را در آن تفت دهید، سپس لوبیا سبز و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در این مرحله آب لیمو، شکر، فلفل سبز، نمک و فلفل و برنج را نیز اضافه کنید و به مدت ۳تا۴ دقیقه تفت دهید،سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
با کمی آرد و آب، مایه ای به غلظت خامه برای چسباندن لبه های خمیر تهیه کنید و کنار بگذارید.سپس از خمیر به دست آمده، ۸تا ۱۰ نان گرد و نازک تهیه کنید.
درصورت تمایل هر کدام از نان ها را به صورت قیف تا کنید در انتهای آن کمی مایه بریزید و تا بزنید، داخل آن را با مواد پر کنید و لبه آن را ببندید سپس آن را در روغن داغ سرخ و با سس دلخواه سرو کنید.