امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

نقل قول:
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته شده توسط: نوشته است:
(امروز 03:45 PM)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته شده توسط: نوشته است:سلام :| ..
قبقیقا اقسقم قفقاقمقیقل :| !

خفه شو -_-* ..

اینو دیگه از کجات در آوردی ؟ :|

فکر کنم یه چیزی رو باید حذف کنی :V
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، † αƖιєη †
آگهی
(13-08-2014، 15:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:15)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :| ..
قبقیقا اقسقم قفقاقمقیقل :| !

خفه شو -_-* ..

اینو دیگه از کجات در آوردی ؟ :|
چیو از کُجآم در آوردم ؟ :> .. :V
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
دهنا سرویس
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
(13-08-2014، 15:21)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ميفهمم رقص خيلي بهتر از همه چيه |:

من زندگيمو براي رقص ميدم (..#)

رقاص-_- ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆
خدافظ ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(13-08-2014، 15:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون.__.
اره
کوتاه می کرد:|

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 69
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، βΑllεяiηΑ♡
دوباره دوباره اسم فامیل
(13-08-2014، 15:23)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:21)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ميفهمم رقص خيلي بهتر از همه چيه |:

من زندگيمو براي رقص ميدم (..#)

رقاص-_- ..
حتي اگه اينو بهم بگن |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(13-08-2014، 15:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون.__.
اره
کوتاه می کرد:|

:|

سوتی دادم!?:|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-08-2014، 15:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون یکی پسره که تو مسابقه میمیره مال من پَ :|

من آدمای خز رو دوست داشتم -_- :| /: !

ی پسره بود اسمش امیر عباس بود :V

خیلی دوسش داشتم .. مامانش ب من میگفتم عروس خانومم :V

چند ماه پیش عروسی دختر عموش بود :|

فاطی من با هزارتا شوق رفتم که ببینم این چ شکلی شده :|

فاطی ی غول زشت کچلی شده بود برا خودش آ :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| .. !

منو دید نیشش باز شده بود اومد جلو گفت تو همون آیسان کوچولویی که همش موهاشو کوتاه میکرد ؟ -_-

میخواستم بزنم دندوناشو بریزم پایین -_-

میدونی آخه من با قیچی چتری موهامو کوتاه میکردم گند میزدم ب موهام :|
تو هری پاتر ._. ؟ رابرت پتینسون یا اون مو نارنجیه ؟ .-.

ایییییی Confused

خاک تو سرت :|

(13-08-2014، 15:16)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو ._.
یادم رفت ._.

(13-08-2014، 15:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی خانوم میگه اخم بم میاد-_-
فاطی خانوم یا فاطی ، خانوم ؟ ._.

منظورت رکساناس ؟ ._.

ولی بت نمیاد -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 172 مهمان