امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 15:12)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:07)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:05)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت من نوکیا x دارم لگن لگن هستش!

منم یک نوکیا 2_1616 دارم ولی با هزار زحمت برای اینکه تو فامیل خیت نشم اینو خریدم

من نوکیا ندارم ولی داییم تو شرکت نوکیا تو فنلاند کار میکنه 10 تا گوشی جدید نوکیا رو داره خیلی گوشیای جدیدش خیلی توپه

منم عمم تو شرکت ماکروسافت کار می کنه می گه تو ایران نمیاد |:
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 66
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط τοxικ
آگهی
(13-08-2014، 15:12)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم سروش اومد و همه کردن جفت ...

الان همه میگن بازم سروش ** شر گفت !

._.
ماشلا پسرم خوب خودت میدونی._.
چقدر تکست میگی سروشConfused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.esmfamil.ir/index.php?option=joingamesession&id=189225
من سامسونگ دارم
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
سلام :| ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(13-08-2014، 15:13)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیایدDodgyDodgy
من اومدم
(:
یه نفر دیه هم بیاد
اقایون محترم شما نمیاید؟؟
(13-08-2014، 15:12)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته من هنوز هستم ._.

شما ؟ /:

(13-08-2014، 15:12)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه شو مال منه >_<

آره ._. خودمم دقیق نمیدونم چرا :/

من بردم :^ !

اون یکی پسره که تو مسابقه میمیره مال من پَ :|

من آدمای خز رو دوست داشتم -_- :| /: !

ی پسره بود اسمش امیر عباس بود :V

خیلی دوسش داشتم .. مامانش ب من میگفتم عروس خانومم :V

چند ماه پیش عروسی دختر عموش بود :|

فاطی من با هزارتا شوق رفتم که ببینم این چ شکلی شده :|

فاطی ی غول زشت کچلی شده بود برا خودش آ :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| .. !

منو دید نیشش باز شده بود اومد جلو گفت تو همون آیسان کوچولویی که همش موهاشو کوتاه میکرد ؟ -_-

میخواستم بزنم دندوناشو بریزم پایین -_-

میدونی آخه من با قیچی چتری موهامو کوتاه میکردم گند میزدم ب موهام :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 66
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 15:13)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:12)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:سلام :|

شير پاستوريزه |:

گربه بودی یا لاکپشت؟ :V

گربه اون وحشيه ... بود ||:

من لاك پشتم *^_^*

الان شیوا میاد :|

لاک پشت ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
تا 4 دیقه دیه بازی شروع میشه.نا تا 1 دیقه دیه شروع میشهBig GrinBig GrinBig Grin
(13-08-2014، 15:13)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:11)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میدونمDodgy
من کی گفتم ماله وان دیه
خو حالا بیا بخور :|||||||

(13-08-2014، 15:12)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

البته من هنوز هستم ._.
._.

من میخوام یه چیزی بت بگم ._.
بگو ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان