امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

الخدانگهدار.___‌.*!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 42
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
زَنِ تو فیلم میگه ی چیزی هَست نمیتونم بهت بِگَم .. بَعد اینقَد مسخره بازی و کُلی بازی در میاره خو

لامَصَب منم جای پسره بودم کنجکاو میشُدم بپرسَم :|

باباِ شوهرِتُ کُشتِ .. چِ رَبطی ب اون دُختر بیچاره داره خُ آخه ؟ -_-

ایرانیا هم فیلم میسازن آ -_-

ی بار ی فیلم ترجمه شُده از همه لحاظ مث هفت سنگ میسازنن .. ی بار هم ی فیلم میسازن معلوم نی ..

تهش چیه ؟ سرش چیه ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 42
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، τοxικ ، ✘v!☻lent girl✘
(13-08-2014، 14:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:11)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:10)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی ؟ پدرت خوبه ؟ ._.

بد نیس تو چرا با من حرف نمیزنی
من میپرسم تو چرا با من حرف نمیزنی ؟ :|

من ندیدمت نبودی
خوبی ؟ ._.

عاره تو چی

خدافس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~
هوس عروسی کردم ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ✘v!☻lent girl✘
(13-08-2014، 14:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زَنِ تو فیلم میگه ی چیزی هَست نمیتونم بهت بِگَم .. بَعد اینقَد مسخره بازی و کُلی بازی در میاره خو

لامَصَب منم جای پسره بودم کنجکاو میشُدم بپرسَم :|

باباِ شوهرِتُ کُشتِ .. چِ رَبطی ب اون دُختر بیچاره داره خُ آخه ؟ -_-

ایرانیا هم فیلم میسازن آ -_-

ی بار ی فیلم ترجمه شُده از همه لحاظ مث هفت سنگ میسازنن .. ی بار هم ی فیلم میسازن معلوم نی ..

تهش چیه ؟ سرش چیه ؟ :|

._.
میشه روان تر بگی؟
زیر دیپلم هم بفهمه0_0
سارا .-.

آيسان .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلـآم ..

seex

._.*
 سپاس شده توسط τοxικ ، ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
بدرودAngel
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، τοxικ
(13-08-2014، 14:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.*

هـُـعـفــ ـ ..

سلام
خوبی؟

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~
(13-08-2014، 14:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدرودAngel

برو بابا خدافسDodgyDodgy
دیگه محل ما نمیدهcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان