امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

رضا غلط كرد با من باشه آآآ ||:

شيوا بزنم يا ميزني؟؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(13-08-2014، 14:05)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:01)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 13:59)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآستـ ـــی دنیـا .. .-.

هوم ♥_♥

ساراع ^_^

بلی ؟ پدرت خوبه ؟ ._.

بد نیس تو چرا با من حرف نمیزنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 39
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
شیوا منگلی.____.*؟!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 39
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
(13-08-2014، 14:04)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا با من حرف نمیزنی ☆_☆
نمیبینمت خو ._.

(13-08-2014، 14:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافسـ !
بشین !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 14:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلمان چیه دیگه.____.*!

جلمان یک رقص گروهیه ک بیشتر بین کُردا رواج داره .. ینی کلن رقص کرداست ._. اما جاهای دیگه هم ازش استفاده میکنن -_-

بدین گونه ک همه دست همو میگیرن و هی ی پاشونو عقب و جلو میبرن :||||

این بود رقص کُردی ^__^ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 14:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: آدم تو فاضلاب باشه ولی تو فاز لاو نباشه-_-

میدونم قدیمیه ولی حقه-_-...

هوممممـ .. !

سَلامـ !

اون فرق داره(._. )

(13-08-2014، 14:04)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا من معلم رقصتمAngel

(_ _")

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR
سلام دوستان...Angel
پــآم = لـه شد .__.*
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آيسان نرو .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-08-2014، 14:07)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رابین ویلیامز خودکشی کرد :|||

خاک بر سرش :|

تو وبم خبرشو نوشتم ! ..

نقل قول: بشین !

کسی با من اینجا کاری نداره !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 39
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 163 مهمان