امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

محمد برو چند صفه قبل يكي يه لينك گذاشته ببين تو كدوم رديفي||:

خو كي به دنيا اومدي>_<?
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(11-08-2014، 18:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:34)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:32)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبره اینجآ ؟؟Dodgyسلآم !

هیچی Dodgy
شوورت دارع تویه می کنه Dodgy
سرعت نتش هم کمه Dodgy
درود Dodgy

از من میشنوی تو هم توبه کن

توبه ! 
(11-08-2014، 18:41)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:40)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:36)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:35)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:34)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تو نبودم که هر وقت گفتم کلفت بیا بعد جواب بده و بگو بله 
خودت کلفتی......WinkWinkWink...در این شکی نیست.....

آدم بمیره ولی انجوری جواب نده Big Grin
(11-08-2014، 18:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد خوبی?
دلمون واست تنگیده بود.به جون علی راس میگم.:ag54:
منم به جون این یاروئه بالا 1000 تا gf دارم |:

خخخخخخخخخخBig Grin
به جون سینا Big Grin
(11-08-2014، 18:38)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:36)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:33)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد خفت کنم(:

منم (;

ر*دی :v
تو کاسه توالت 
(11-08-2014، 18:37)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:34)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:32)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبره اینجآ ؟؟Dodgyسلآم !

هیچی Dodgy
شوورت دارع تویه می کنه Dodgy
سرعت نتش هم کمه Dodgy
درود Dodgy

p343 بآشه حآلا چرا داری چپ چپ نیگآ میکنی؟؟ :|
چون تو هم چپ چپ و عصبانی اومدی منم برای اینکه جو بدم اینکارو کردم Big Grin
هیچی Big Grin
شوورت دارع تویه می کنهBig Grin 
سرعت نتش هم کمه Big Grin
درود Big Grin
آب قعطه:|
ای وای حالا من چه کنم وای بر من وای بر من 
داش دستمال داری ؟ Big Grin
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 195
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، βΑllεяiηΑ♡ ، | NEON DEMON | ، CTG
(11-08-2014، 18:38)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ه_آی ..^_^
بآی ...-_-!

اسکیbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، | NEON DEMON |
(11-08-2014، 18:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
سلام ممد خوبی?

جون خودت مرتیکه
cry2
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، βΑllεяiηΑ♡ ، Mohammad 77 ، Aiden Pearce ، | NEON DEMON |
(11-08-2014، 18:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونت :| !؟

فاطی اشکال نداره |:

جاااانم ؟ -_-

چیز خوردم جون ی شوخی بود :|

من ب آدمای چندش میگم جوننن :V !

:|

+ آ راستی .. پاستیل هم 5 تیرِ و میشه جُزو گُربه ها :|

به فاطی هم میگفتی به اوا و .. :| باشه بهشون میگم |||:

..
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
علی 2> نه با لباسه علی 1 پاک کن Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Aiden Pearce
(11-08-2014، 18:40)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی از حامد و نورا خبر نداره؟

آخه نورا کجا
حامد کجا

؟?
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، | NEON DEMON | ، CTG
خوشم میاد یدونه شیر بیشر نداریم (..)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، | NEON DEMON | ، Mohammad 77
(11-08-2014، 18:42)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:39)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
سلام ممد خوبی?

جون خودت مرتیکه
cry2

مارا هم در غم خود شریک بدان 
ناراحت نشو این علی 2 کلن خیلی آدم خریه بی جنبس اصن یه جوریه  |:  Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG
(11-08-2014، 18:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:40)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونت :| !؟

فاطی اشکال نداره |:

جاااانم ؟ -_-
+ آ راستی .. پاستیل هم 5 تیرِ و میشه جُزو گُربه ها :|
جدا ایمان اینو ب شما یاد نمیداد دلتون ب چی خوش میبود..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، | NEON DEMON | ، Mïņ̃†êR ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان