امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:-_- 

منو چه به موش ._.

نیگا نصف شیر قد دارم .. ولی با جذبه ای که دارم و ی برو گمشو ای که گفتم رفت گم شد :> !

D: .. !

:|

نصف؟ ._.

سلطان جنگل با موش چیکار داره ؟ :V
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 187
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، βΑllεяiηΑ♡
(11-08-2014، 18:12)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ی مدیر اینجا هست ی کار مهم دارم!

سلام بله

بیاید اینجا حال کنید

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=156493
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، CTG ، Aiden Pearce
خو تارا خر شده ||:

منم الكي اون حرفو زدمSleepy

ديگه هم نميزنم||:
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Aiden Pearce ، βΑllεяiηΑ♡ ، CTG
(11-08-2014، 18:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی بیا توبه کنیم  ._.

واس چی ؟ 
(11-08-2014، 18:16)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیوا ._.
سلام علی صورتی (:
سلام علی۱-.-

AngryBig Grin
خو چی بهت بگم?!

p336
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Aiden Pearce
(11-08-2014، 18:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:برو اونور تا نخوردمت :V

برو گمشو :|

-_- 

منو چه به موش ._.

والا

يه گربه داريم شير هم ميخوره||:

موش نميخوره 
باهاش بازي ميكنه D:

شیر پاستوریزه؟ ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
زهرمار واس چی!!!!!
میگم بیا توبه کنیم
توبه کردن دلیل میخواد ؟؟؟
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، Aiden Pearce ، βΑllεяiηΑ♡
(11-08-2014، 18:17)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلام ._.
سلام........(:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(11-08-2014، 18:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پپپپپفففففففففففف از اوناشی ؟ Big Grin
(11-08-2014، 18:20)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی بیا توبه کنیم  ._.

واس چی ؟ 
(11-08-2014، 18:16)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیوا ._.
سلام علی صورتی (:
سلام علی۱-.-

AngryBig Grin
خو چی بهت بگم?!

p336
مدیر تمام انجمن های تخصصی فلشخور پایه 1 Big Grin فکر کنم این خوب باشه Tongue
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، βΑllεяiηΑ♡
(11-08-2014، 18:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:17)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلام ._.

برو تو وبت نظر گذاشتم ._.

باس آدرس وبمو عوض کُنی ..

وب جدید ساختم :> !

سلامـ خوبی ؟ ._.
مرسی .-. تو خوبی؟

باشه بعد!
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان