امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 18:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- 

منو چه به موش ._.

نیگا نصف شیر قد دارم .. ولی با جذبه ای که دارم و ی برو گمشو ای که گفتم رفت گم شد :> !

D: .. !

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 186
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
علی بیا توبه کنیم ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Aiden Pearce
سلام شیوا ._.
سلام علی صورتی (:
سلام علی۱-.-
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(11-08-2014، 18:15)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دادم Big Grin
خستهـ نبآشیـ ! ._.
منم دادم(:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Aiden Pearce
سَــلام ._.
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ∆ MeRzaD ∆
(11-08-2014، 18:15)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:12)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:11)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishingتارا كار خوبي كرده

اگر تورو محروم کنن و یکی دیگه چنین حرفی بزنه خوشحال می شی ؟
نه 
خو از تارا بپرسيد
||:
تارا الكي محروم نميكنه .-.

تارا کاملا بی دلیل محروم کرد 
(11-08-2014، 18:15)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دادم Big Grin
خستهـ نبآشیـ ! ._.
سلامت باشید |:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 186
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG ، βΑllεяiηΑ♡
برم عکس فآز سنگین بیابم
صادق بال میخونه؟Undecided
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(11-08-2014، 18:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:برو اونور تا نخوردمت :V

برو گمشو :|

-_- 

منو چه به موش ._.

والا

يه گربه داريم شير هم ميخوره||:

موش نميخوره 
باهاش بازي ميكنه D:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، ~ CrAzY HuMaN ~
(11-08-2014، 18:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی بیا توبه کنیم  ._.

واس چی ؟ 
(11-08-2014، 18:16)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیوا ._.
سلام علی صورتی (:
سلام علی۱-.-

AngryBig Grin
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 186
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، CTG ، ~ CrAzY HuMaN ~
(11-08-2014، 18:17)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلام ._.

برو تو وبت نظر گذاشتم ._.

باس آدرس وبمو عوض کُنی ..

وب جدید ساختم :> !

سلامـ خوبی ؟ ._.

(11-08-2014، 18:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا

يه گربه داريم شير هم ميخوره||:

موش نميخوره 
باهاش بازي ميكنه D:

گربه ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 186
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~ CrAzY HuMaN ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان