امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

آيسان ميخواي فرق شير و گربه رو بدوني؟؟D:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
درود بر همگی !
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 184
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ ، CTG
(11-08-2014، 18:06)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکان کاری کرد؟

||:

نه

تارا اطلاع نداشته بنش کرده شمام هیچی نگفتین؟bathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، CTG
(11-08-2014، 18:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکان کاری کرد؟

نه تارا بی دلیل محروم کرد
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 184
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ ✘ ویـ ـ ـ ـ♥ـ ـ ـ ـو لـــــــ ـ ـن ✘ ✘

سپآس ._.*

نظرم بدین ادامشو بذآرم -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
fishingتارا كار خوبي كرده
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-08-2014، 18:08)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:05)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ :|

من نجاتت دادم از دام شکارچیا ._.

نقل قول: آيسان اون گربس تورو ميخوره ||:
D:

گُربه هم نزآدش شیرِ .. شیر هم مث گُربس چ فرقی میکنه ؟ ._.

برو اونور تا نخوردمت :V

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
اووووپس

معنای بدی داره یا من بد برداشت کردم ؟
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
سلام ی مدیر اینجا هست ی کار مهم دارم!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(11-08-2014، 18:09)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان ميخواي فرق شير و گربه رو بدوني؟؟D:

نه ._. !

شیر بزرگه +-------*[._.]*-------+

ولی گُربه کوچیکه +-*[._.]*-+
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 184
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، βΑllεяiηΑ♡ ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان