امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 14:53)nazi_k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:52)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:51)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلــآم(:

سـ ــلـآمـــ ـ (:
حانی خره اینجا کجاست؟ خیلی چرته خخخخخ
حااااااااااااااانی بمیری، خدا نکنه!!!!!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، αѕтer
آگهی
(11-08-2014، 14:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:49)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا دوباره اینا شروع کردن.
من رفتم بابا.

ببین پسر گُل من تُرو آوردم اینجا تآ عآدت کُنی بیای >_< .. !

اَههه .. نآ سلامتی میخآستم قسمتی از گُناهام و پآک کنم :||||||| .. !

پری با همین کفش صورتی و که تو پامه میام میزنمتاااااااااا >_< .. :| !
باع.
چه گناهی؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(11-08-2014، 14:55)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:49)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابا.

آب قــنـ ـد .. ؟! .-.

(11-08-2014، 14:55)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی مهی چ خبرا؟

یـه خبر جدید دآرم ^ــ^
حصولم امروز فوت کرد .. ._. .. !
 سپاس شده توسط αѕтer
(11-08-2014، 14:56)nazi_k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:53)nazi_k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:52)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:51)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلــآم(:

سـ ــلـآمـــ ـ (:
حانی خره اینجا کجاست؟ خیلی چرته خخخخخ
حااااااااااااااانی بمیری، خدا نکنه!!!!!
حانی اینجا مگس پر میزنه؟ خخخخخ
 سپاس شده توسط αѕтer
(11-08-2014، 14:56)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابا.

باع.
چه گناهی؟
نمیدونم :| ..

این همه به تُ بدی کردم :| ..
بقیه رو نمی بینی نازی؟خخخخ
نوید اونور صدات میکنه خخخ
....
برا من فسیل شده مهی !
UndecidedHuh
 سپاس شده توسط αѕтer
(11-08-2014، 14:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:56)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابا.

باع.
چه گناهی؟

فکر کنم اشتباه گرفتی.
تو کجاش به من بدی کردی؟
سلام._.*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(11-08-2014، 14:59)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 14:58)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابا.

باع.
چه گناهی؟

فکر کنم اشتباه گرفتی.
تو کجاش به من بدی کردی؟

قبلا :| ..

یادت نمیاد ؟ :|

به همین زودی فراموش کردی >_< **** :|||||||||||||!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان