امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 12:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 12:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی و شیوا رو میبینم یاد جریان بوس میفتم
:4fv:

Big Grin  خیلی باحال بود مدیر بی حیا Big Grin 
به هر کسی هفت هشتا داد Tongue

به من نداد
:4fv:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
(11-08-2014، 12:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 12:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ؟ :|

جیغغغ کُجا بودی تُ ؟ ..

جانم ؟

همین دور و ورا ...

چیشُدی تو یهویی ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 128
 سپاس شده توسط Magical Girl
میدونی ک دیوونتم ؛ میدونم ک دیر اومدم ..
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=154890
بیرد حالشو ببرید ؛)
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(11-08-2014، 12:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 12:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 12:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا ؟ :|

جیغغغ کُجا بودی تُ ؟ ..

جانم ؟

همین دور و ورا ...

چیشُدی تو یهویی ؟ ..

چمه ؟ ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
50 تا فرند دارم لایکام 20تا بیشتر نیس
چ وضعشه ؟؟؟
 سپاس شده توسط CTG
(11-08-2014، 12:24)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

50 تا فرند دارم لایکام 20تا بیشتر نیس
چ وضعشه ؟؟؟

از خداتم باشه 4000 تا سپاس بیشتر از من داریا بدبخت سپاس ندیده
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 128
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(11-08-2014، 12:22)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چمه ؟ ._.

چته ؟ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 128
 سپاس شده توسط Magical Girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=155668
نمایشگاه....... کلاسیک در تهران
بدرود همگی به جز علی 2
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 128
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط CTG ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان