امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 9:40)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده شی همش باید تاپیک بزنی 
تصلا حال نمیدهAngel

میدونم .. اصن هم دوست ندارم دیگه نویسنده بشم ..

کاربر بمونم جذاب ترم :|

ولی کُلن گفتم .. صابر اصن دقت نمیکنه ..

پس فردا اگه اون دختره همین روال رو ادامه بده .. نصف کاربرای فلش محروم شدن از 1000 و خورده ای بلکه بیشتر فقد 300 نفر میمونه :| که 300 نفر هم فک کنم کمتر :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 113
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mïņ̃†êR ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
آگهی
خدافظ .ـــ.* ! ¡ !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، hidden ninja
ار شیوا؟
نقل قول: لیست دوستان؟

چ دلیل چرتی..

اصلا ب اینا نیست..

باشه تو خوبی ..

امیر نظرمم عوض شد .. زمین و زمان رو ب هم میدوزه :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 113
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
نقل قول:
یکی میاد مدیر آزمایشی میشه پُره عقده و خالی کردن حرصش با اخطار دادن ..
ایسان مامان اوشون اخلاقشو رو نکرده بود بعد مدیریت تشریف اوردن چتروم ک برخورد شد 

بدیه صابر اینه شرایط سنی نمیزاره خودش میدونه بچن ولی چون مفتی دارن کار میکنن مهم نیست بعد جالبه میندازتشون لیست سیاهشRolleyesRolleyes

بمن پم میدن بش بگمSmileکم مونده منم بندازه 25r30
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، ★ASAL-GIRL★ ، Mᴏsᴇs
(11-08-2014، 9:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:32)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:30)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظراتش ک بالاس...

بازدیداش هم بالاس...
کلام شما متین ولی واقعا موضوعاتش تو گفت گو کمه
تازه ی اسپمر نمیتونه نوینسده شعAngel
برای نویسنده شدن 9 موضوع هم داشته باشی کافیه..

مهم کیفیته..

نه کمیّت..
شرایط نویسنده شدنو تغییر دادیم الان ویرایش میکنم پوف این صابر مثل جریان اون پیاما پشت گوش انداخته اخرم خودم باید درست کنم
سخت ترش کنید ملت نویسنده نشن:|...

امیر نویسنده هم بشی...

عمرن مدیر گ.آ شی..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-08-2014، 9:41)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:38)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:34)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 9:32)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

βΑllεяiηΑ♡ من از شما یه سوال دارم!بپرسم?!

0.0

بپرس...
|:
شما خیلی وخت پیش اسمتون herd بود? حالا درست اسمتون رو یادم نمیاد!

herd
0.0
نه اقا اشتباه گرفتي

من چند سال پيش hrb
بودم ناپديد که شدمhhrrbb
رو گذاشتم
الان هم اينو دارم|||:
همين؟
گفتم چيکار داه :/
ارع همین بود
از اصفهان هستید 
عاشق باله هستید
همون خیلی وخت پیش یه اواتار داشتید که دختره جلو اینه نشسته بود داشت موهاشو درست میکرد

اون موقع شما همین جوری با من کل کل میکردین..

هیچی دیگه همین..
سلآم ^_^* .. !
(11-08-2014، 9:44)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان مامان اوشون اخلاقشو رو نکرده بود بعد مدیریت تشریف اوردن چتروم ک برخورد شد 

بدیه صابر اینه شرایط سنی نمیزاره خودش میدونه بچن ولی چون مفتی دارن کار میکنن مهم نیست بعد جالبه میندازتشون لیست سیاهشRolleyesRolleyes

بمن پم میدن بش بگمSmileکم مونده منم بندازه 25r30

خو شیوا حرصمو در میاره دیگه ..

هرچی بشه هر حرفی بهش بزنی .. نتونه از خودش دفاع کنه اخطار میده ..

دِ این نشد مدیرت کِ ..

مدیر شده که با کمک همدیگه فلش رو ببرید بالاتر .. نه که کاربرارو کم کنه ..

خدایی تو حرصت نمیگیره وقتی ب یکی ی چی بگی اونم بگه نکنه دلت اخطار میخواد ..

بر فرض که ب شوخی میگه .. بعد از چند دقیقه که میگذره .. پیام هم نمیده .. میری تو پروفایلت میبینی 20% اخطار داری :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(11-08-2014، 9:44)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: لیست دوستان؟

چ دلیل چرتی..

اصلا ب اینا نیست..

باشه تو خوبی ..

امیر نظرمم عوض شد .. زمین و زمان رو ب هم میدوزه :|

ب اینا میبود اولین نفری ک باید برکنار بشه خود صابره:||...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان