امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(10-08-2014، 22:45)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:39)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:36)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:34)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@H!V$ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
dokhtare bala ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Donya Garmoosa2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191 ،دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~~SARA:HIVA~~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
றiSs~AlØn ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SINA 2 کاربر پنهان

:||||||||

(((((((((((((((((:
من بدبخت بن شدم  ؛^|

=)))))

یــآدم میـآد منم یـه بآر صورتی شده بودم :|
(:>
.^.

عــه عــه الآنم صورتیـم ._.
 سپاس شده توسط CTG
آگهی
خدافس :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
شیـــوآ = جـ ــن

^ـــ^
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، hanie directioner
(10-08-2014، 22:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:40)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت سرویس صب کن منم اضافه کنم

ﺷﻤﺎ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻧﺸﺪﻩ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ
SINA ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻟﯿﺴﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﺧﻮﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ
._.*

فرند گرامی اضافه شدی!!!!!!
b:-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(10-08-2014، 22:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:44)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میبینم مهنوزی (:

کی رو ؟ *_*

(10-08-2014، 22:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهو باز کنید >_<

-_-*

سلام ب مهناز ^_^

خودمو ^_^ عجقم منم خیلی تو رو دوس میدارم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 86
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
باید ترول منو شیوا رو بسازن :/\
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، CTG
(10-08-2014، 22:42)شهلا جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من حوصله ام سر رفته ی ادم با انرژی بیاد خصوصی با هم حرف بزنیم لطفاConfusedConfusedConfused

من بیام؟Undecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
کسی یــه جـآیی که قـآلبآی تک سوتونه دآشته بآشه سرآغ دآره ؟ ._.
ممنون میشمــ

(10-08-2014، 22:47)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:42)شهلا جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من حوصله ام سر رفته ی ادم با انرژی بیاد خصوصی با هم حرف بزنیم لطفاConfusedConfusedConfused

من بیام؟Undecided

تو حـآلتتو عوض کن -_-
من هی افسردگی می گیرم -_-
(10-08-2014، 22:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید ترول منو شیوا رو بسازن :/\

موافقمAngel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Jack Daniel'ѕ
(10-08-2014، 22:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:42)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 22:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهنت سرویس صب کن منم اضافه کنم

ﺷﻤﺎ ﯾﮏ ﭘﯿﺎﻡ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻧﺸﺪﻩ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺍﺯ
SINA ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﻦ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻟﯿﺴﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﺧﻮﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ

دفعه بعد محرومی:cool:

هیچی نمیگی
هیچی نمیگی

یهو مث سوپرمن ظاهر میشی crying

علی دلم برات میسوزه:ngh:ng2

سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان