امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(10-08-2014، 19:40)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 19:36)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: Being gay
اینکه واس پسراس vVV:

واس دخترا یه چی دیگه میشه =)

من مظورم این بود که چیز پسره ومرضی دختر |:
اینجوری هم جنس گرا میشه

به هر حال ماله دخترا فرق داره(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 52

سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
(10-08-2014، 19:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 19:40)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 19:36)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه واس پسراس vVV:

اینجوری هم جنس گرا میشه

مونا :|

هیچی نگی بهتره :|
اگر حق سکوت بدی باشه ...(:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

اینجوری هم جنس گرا میشه
هوم ._. ؟

ولی کلاً هم چیز باز و گرا واس خانوما یه چی دیگه میشه ._.

جمع کنید تا اخطار نگرفتیم ._. !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbK71rzut3yJ2cpVidP_YGTnE_BnQHZlh8uPLGhSgvFoSwy9ri
فاز سنگین
سلام...هآی...درود...هلو....هولا
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Y.a.S.a.M.i.N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-08-2014، 19:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbK71rzut3yJ2cpVidP_YGTnE_BnQHZlh8uPLGhSgvFoSwy9ri
فاز سنگین
بابا له شدم اینقد فاز سنگین فرستادی:|

سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Brooklyn Baby
(10-08-2014، 19:42)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-08-2014، 19:41)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه واس پسراس vVV:

اینجوری هم جنس گرا میشه

مونا :|

هیچی نگی بهتره :|
اگر حق سکوت بدی باشه ...(:

._.*

راستی مونا ..

تو اصلا ب تالار تصاویر دیدنی رسیدگی نمیکنی ..

تالار ب گند کشیده شده :|
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، MONA-GH
اینو نگا کنید تورو خدا جان هرکی دوس دارین بینید
یکی بود یکی نمود:|
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Brooklyn Baby ، Y.a.S.a.M.i.N
(10-08-2014، 19:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...هآی...درود...هلو....هولا

خوبی تو؟
اوضات خرابه ها

سلام کردم>_<

نامردا
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان