امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

اصغر تو دیه منو دوس نداری ! -_-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 171
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(09-08-2014، 17:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی چی میگم نخندین بم امروز منو بردن مشاوره ی اعصابcry girlcry girl
همه ى بچه هاى فلش به يه مشاوره روانى نياز دارن
اوليشم خودم .__.
(09-08-2014، 17:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ؟ 25r3025r30
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
مـن اینجآ کسی و میشنآسم ؟ :> ..

شُما من و میشنـآسید ؟ o_o

من کیم ؟ :||||||| ..
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(09-08-2014، 17:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:45)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:39)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:36)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیام بزنمت ایمان :| .. !؟
مریضی تو ؟

باید با قیچی بند اونا رو پاره کنی . بعد یه چیز باحال میاد . Angel

:||||||||| اُسکُل اُسکُل اُسکل .. ! :|

یه چیز باحال ؟ ..

نُچ نُچ نُچ _-_ .. !

پسر بد به این میگَنا :| .. !

کاری میکنه داستانشو با اون پسره تو اونجـآ رو برای شیـوا بآزگو کنم بعد بشینه تا 1 سال بهت بخنـده تا تو باشی به من نگی . Angel

بش بوگو :> .. !

.. * !

باز میترسم بهت بگه فـ*حـشه . AngelTongue
رزی ...

الان بگم منو تارا دوست دختر و پسریم ولمون میکنی !؟!؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط T A R A ، Navisa. ، βΑllεяiηΑ♡
(09-08-2014، 17:47)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه ى بچه هاى فلش به يه مشاوره روانى نياز دارن
اوليشم خودم .__.
بخدا crying
(09-08-2014، 17:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ؟ 25r30
هیچی دیع رفتیم ی منشی داشت اصن کپ تارا هفت مقدس رون مرغ ساپورت25r30
 سپاس شده توسط Navisa.
(09-08-2014، 17:48)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن اینجآ کسی و میشنآسم ؟ :> ..

شُما من و میشنـآسید ؟ o_o

من کیم ؟ :||||||| ..

الزایمر گرفتی؟
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 171

(09-08-2014، 17:49)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:47)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:45)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 17:39)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریضی تو ؟

باید با قیچی بند اونا رو پاره کنی . بعد یه چیز باحال میاد . Angel

:||||||||| اُسکُل اُسکُل اُسکل .. ! :|

یه چیز باحال ؟ ..

نُچ نُچ نُچ _-_ .. !

پسر بد به این میگَنا :| .. !

کاری میکنه داستانشو با اون پسره تو اونجـآ رو برای شیـوا بآزگو کنم بعد بشینه تا 1 سال بهت بخنـده تا تو باشی به من نگی . Angel

بش بوگو :> .. !

.. * !

باز میترسم بهت بگه فـ*حـشه . AngelTongue

._.* .. ! هعیی !

این حرفت و نادیده میگیرم :v ..
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(09-08-2014، 17:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ...

الان بگم منو تارا دوست دختر و پسریم ولمون میکنی !؟!؟

اره ^_^
 سپاس شده توسط T A R A ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان