امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 16:11)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 16:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامDodgy
میشه خواهش کنم اواتارتو عوض کنی؟ಠ_ಥ
به چه دلیل؟Dodgy
.
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*.
آگهی
ی بحثی رو بندازم وسط ؟ ..

یا خودتون میندازید وسط ؟ ..

:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 157
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
من خونه ی آیسانشونم >_<

آیس پاشو جمع کن بریم بیرون پوسیدم ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
بچه ها ی سوال ._.

مسخره نکنیدا ._.

سلبريتي هآ طرفدار کی بودن ؟ :|

ب طرفدار کی میگن ^_^ ؟ :||||||||||||||
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*. ، Ƒαкє ѕмιƖє
(09-08-2014، 16:13)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 16:11)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 16:02)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامDodgy
به چه دلیل؟Dodgy
ترو قران عوضش کن.cryingcrying
منو یاد عشقم میندازه.الان حالم خیلی بده
خواهش میکنم عوضش کنcryingcryingcrying
باشه؟؟؟
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 157
سَلآم ._.* ..

آیسان این آهنگ گالری تُ مهتاب { توی ویلاگ مهتاب بود } چقدر باحاله دارم از اون موقع گوش میدم ._.* ..
(09-08-2014، 16:16)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 16:13)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامDodgy
به چه دلیل؟Dodgy
باشه؟؟؟
DodgyDodgyDodgyDodgy ای خدا چرا؟؟؟؟؟
.
(09-08-2014، 16:17)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم ._.* ..

آیسان این آهنگ گالری تُ مهتاب { توی ویلاگ مهتاب بود } چقدر باحاله دارم از اون موقع گوش میدم ._.* ..

گالری من و مهتابِ .. آره میدونم ..

ممنونم لطف داری :|

(09-08-2014، 16:15)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خونه ی آیسانشونم >_<

آیس پاشو جمع کن بریم بیرون پوسیدم ._.

اوهوم آره واقعنی ..

فاطمه بریم بیرون چیکا کنیم ؟ .. هیهی تو هم این صدا رو شنیدی ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 157
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(09-08-2014، 16:18)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 16:16)بیتا خانومی*. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامDodgy
به چه دلیل؟Dodgy
باشه؟؟؟
DodgyDodgyDodgyDodgy ای خدا چرا؟؟؟؟؟
دروغ نمیگم.تو لیست دوستام هستش.فقط خواهشا عوض کن اواتارتو.crying
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 157
(09-08-2014، 16:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها ی سوال ._.

مسخره نکنیدا ._.

سلبريتي هآ طرفدار کی بودن ؟ :|

ب طرفدار کی میگن ^_^ ؟ :||||||||||||||

شوخی یا جدی ._. ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان