امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

سلام ایمان خوبی ؟خوبی؟Big Grin
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(09-08-2014، 14:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام قژقسا:|

نگو فعلا
باید دوباره تغییرات ایجاد کنیم
باش-___-
(09-08-2014، 14:50)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
از وقتی لعیا و نازنین محروم شدن ازشون خبری نداریگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 146گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 146

چطور ؟ :| 

همینطوری پرسیدم خیلی وقته ازشون خبری ندارم و بیشتر با تو تو گفتوگو گپ میزدنAngelAngel
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط melodi+
فُش دآد :| .. !
BYE ..........
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 146
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(09-08-2014، 14:49)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:42)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوفتت بشه من 8 گیگ رمو گزاشتم کنار میز کامپیوترم گم شد . -_-

منم دوتا دوگیگ گم کردم:/ دارم یه 32 میگیرم شصت تومن

خخخخ دلتون بسوزه من یه رمه 64 و 2 تا 2 و 1 دونه 8 دارمBig Grin
همشونم پرهBig Grin
[/quote]

هیــــــــــــــــــــــــــع . رم های پُر . چه خطر نـاک .

منم 8 گیگ دارم پُره پُره . زیره مانیتورمه . Angel
فعلا ..
 سپاس شده توسط melodi+ ، !~IмДи~! ، ✘Nina✘
غزل فعالیت کن دیعUndecided
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ourtarikh.mihanblog.com/
(09-08-2014، 14:50)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:43)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:39)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دیدی رمز گشایی کردم

یژقگ Dodgy

گازا

گازا میخوای ؟؟؟

خخخخخخ آرهBig Grin
داری؟

علی تو که گاز نداری پس چرا زر میزنی؟Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ایمان  خوبی ؟خوبی؟Big Grin

سلام داش امیر .

آره خوبم .

قبول داری آدم با لباس گلی جذاب تر میشه ؟

امروز بودم باغ برگشتنی با موتور دستم چند تا سطل پر گوجه و خیار . درختا رو آب دادم لباسم گلی .

یواش داشتم میومدم کنار جاده دختره میگه خوشگــیله . دوست پسرم میشی . خر ذوق شدم و به راهم ادامه دادم . پش سرمو هم نگا نکردم . Big GrinAngel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان