امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

اووووووووفپغزل برو دوتا پست تو صفحه ی صالی بزنUndecided
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(09-08-2014، 13:15)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:13)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يکي منو تحويل بگيره بابا دلم گرفت
بیا بغل خودم گلم:bighug:
مرسي از تحويل گرفتنت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 118
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، بیتا خانومی*. ، ~Mahnaz~
(09-08-2014، 13:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:14)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بآب افسنجی :rum:

پآتریک .. :rum:

بیآ بریم آغآز کآر پسرآ رو اسکل کنیم ! 1 ...2 ... 3 شــــــــروع (:
کُدوم پَسره رو ^_^* ؟ ..

علی یوهآهآهآ :4chs:

بیا خُصوصی نَقشهـ بکشیم :>>> .. !
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~
(09-08-2014، 13:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی بیا با هم دنیا رو اسکل کنیم :v .. !

شهرام دنیا نه -__-
من یه مدت ازش خوشم میومد
میخواستم باهاش ازدواج کنم
ولی نشد crying

دنیا قبول کن .. :<

دو تا گودزیلا دست در دست هم ( شوخی اصن به دل نگیرین :| ) :>
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~Mahnaz~
(09-08-2014، 13:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هیچی نگف محرومش کردین این دیگه وآقعا بی انصآفیه حداقل میذآشتیم حرفشو بگه :hiccp:

بله بله
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
دنیا میدونی چرا من همیشه روی اسکار حساس بودم ؟ crying
ولی خداوکیلی علس خاک تو سرت .. پسر انقد احساسی :>

ببین میخواد اسکلت کنه احــــمق ! :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(09-08-2014، 13:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی بیا با هم دنیا رو اسکل کنیم :v .. !

شهرام دنیا نه -__-
من یه مدت ازش خوشم میومد
میخواستم باهاش ازدواج کنم
ولی نشد crying

|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
مهنازی عاشق امضام شدم.ای جووونم
ببین چه ناز بوس میفرستهcry girlcry girl
 سپاس شده توسط NeginNg ، ~Mahnaz~
از صفه 113 هی میخونم تا میام صفه ی بعدی یه صفه جدید میره جلو
چقد حرف میزنید 

سلام \:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ◄Iяαи► ، NeginNg ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان